7 GRESELI pe care le faceai pana acum ! IATA, de fapt, CUM TREBUIE SA SPELI blugii !

7 GRESELI pe care le faceai pana acum ! IATA, de fapt, CUM TREBUIE SA SPELI blugii !

loading...

Iata ce trebuie sa eviti pentru a-i mentine in stare impecabila cat mai mult timp:

1. Nu spala blugii dupa fiecare purtare

Cea mai frecventa greseala  o constituie spalatul lor dupa fiecare purtare.  Agentii de spalare fac culoarea sa dispara in timp sau sa isi piarda din nuanta.

Daca chiar trebuie spalati pentru ca sunt murdari, se recomanda  ca la prima spalare sa se adauge otet. Acesta va oferi un strat de protectie pentru materialul din denim si mirosul de otet nu va persista, dupa ce blugii vor fi clatiti.

2. Pune-i la uscat pe franghie sau pe uscator

Dupa spalare ar trebui agatati pe frangie sau pe un suport special pentru uscat rufe, nu sa fie uscati intr-un mod care ar putea sa le afecteze textura. Blugii iau forma corpului nostru, deci atunci cand sunt spalati isi pierd vechea forma. De multe ori ne chinuim sa intram in blugi dupa ce acestia au fost spalati si acesta este motivul.

3. Spala-i cu apa rece sau la maxim 30 de grade

Este recomandata folosirea apei reci si nu a celei calde. Apa fierbinte distruge cusaturile. Sunt putine persoane care chiar citesc instructunile legate de temperatura cea mai potrivita pentru spalarea materialului. Ar trebui sa arunci un ochi peste indicatii pentru ca fiecare textura difera si e posibil ca blugii sa se degradeze mai repede.

5. Intoarce-i pe dos!

Spalarea blugilor invers ne ajuta sa evitam decolorarea lor.

6.  Nu-i purta zi de zi

Jeansii isi pierd uneori forma si incep sa faca  “genunchi”.Cand lucrul acesta se intampla se recomanda o pauza din a-i mai purta de cel putin 24 de ore.

7. Se recomanda ca blugii sa fie calcati la o temperatura medie pentru a evita deteriorarea.

Totul tine de modul in care ne ingrijim de hainele noastre, deci de asptectul nostru fizic. Detaliile sunt cele care fac diferenta.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )