A ajuns DOCTOR datorită unui pahar de lapte!

A ajuns DOCTOR datorită unui pahar de lapte!

loading...

A ajuns DOCTOR datorită unui pahar de lapte!

Doctorul Howard Kelly, unul dintre fondatorii primului centru de cercetare medicală din SUA, Johns Hopkins are o poveste de viață impresionantă care a devenit virală pe internet.

“Într-o zi un băiat sărac încerca să strângă bani făcând pe comis voiajorul. Făcea această muncă pentru a se putea întreține în facultate. Urma facultatea de medicină și cărțile erau foarte scumpe. Era pe stradă când l-a răzbit setea, așa că s-a decis să îndrăznească să un pahar de apă la următoarea ușă la care va bătea. A bătut la ușă și o fată frumoasă i-a deschis ușa. Băiatul s-a pierdut, s-a bâlbâit și a cerut cu greu un pahar cu apă. Fata a fugit în bucătărie și s-a întors cu un pahar mare de lapte. Băiatul a primit cu bucurie paharul și l-a savurat încet. La sfârșit a întrebat-o pe fată cât îl costă. Aceasta i-a răspuns că mama a învățat-o că bunătatea nu se plătește. Băiatul i-a mulțumit din toată inima și a mers mai departe.

Acest pahar de lapte i-a readus încrederea în el și în oameni băiatului care mai târziu devenea marele doctor Howard Kelly și care era gata-gata să renunțe la facultate.

Mulți ani mai târziu, fata s-a îmbolnăvit grav și doctorii din orășelul de provincie nu știau ce să-i facă așa că au trimis-o la cel mai apropiat spital. La spital, a fost chemat Howard Kelly, cel mai bun specialist în afecțiunea de care suferea femeia. Doctorul a fost surprins când a auzit de unde vine viitoarea lui pacientă. A intrat în cabinet și a recunoscut-o imediat pe femeia care îi dăduse un pahar cu lapte și speranță acum mulți, mulți ani. Ea nu părea să-l fi recunoscut. Cazul ei a devenit extrem de important pentru Howard și a ajutat-o pe femeie să câștige bătălia cu boala printr-o operație foarte complicată.

Medicul a cerut ca factura medicală să treacă pe la el înainte să ajungă la pacientă. Doctorul Kelly a primit factura și a scris ceva pe ea. Asistenta a dus apoi plicul către pacienta care se pregătea de externare. Femeia a primit factura cu îngrijorare. Se temea că va plăti toată viața pentru aceste servicii medicale. Și-a făcut curaj și s-a uitat pe factură. Era întradevăr o sumă mare. Pe marginea facturii scria “Factura a fost plătită cu un pahar mare de lapte.”

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )