A făcut profit și are sute de clienți pe zi! Liceanul care și-a lansat o afacere la doar 18 ani!

A făcut profit și are sute de clienți pe zi! Liceanul care și-a lansat o afacere la doar 18 ani!

loading...

 A făcut profit și are sute de clienți pe zi! Liceanul care și-a lansat o afacere la doar 18 ani!

Alex Echert, un licean în vârstă de 18 ani din Bistriţa, a reușit să pună pe picioare o afacere care, în doar trei luni, i-a adus profit şi foarte mulţi clienţi, relatează adevarul.ro.

Cu ajutorul unei investiții inițiale de 2.000 de euro pe care a primit-o de la părinții săi, Alex, care trece în acest an în clasa a XII-a la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” din oraș, a început să producă și să vândă mojito, o băutură răcoritoare făcută de obicei din zahăr, suc de lămâie, sifon și mentă.
Alex a descoperit băutura în urmă cu câțiva ani, într-o excursie pe care a făcut-o cu părinții săi în Ungaria. Primul mojito pe care l-a băut, la un stand din Ungaria, i-a plăcut atât de mult, încât a mai comandat 4-5 pahare.

În luna martie Alex a decis să își facă și el un astfel de stand în orașul natal și i-a contactat pe cei care dețin franciza. Din cei 2.000 de euro au fost achiziţionate trei standuri dotate cu tancuri pentru apă, scurgere proprie, un loc special pentru gheaţă şi un spaţiu de depozitare.

În cele trei luni de funcţionare, din iunie până la început de septembrie, Alex a reuşit să amortizeze investiţia și să facă profit.

„La vârsta la care toţi se angajează, eu am reuşit să devin cel care angajează, iar chestia asta mă face să fiu mândru de mine şi de reuşita mea”, a declarat Alex pentru adevarul.ro.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )