A PĂRĂSIT-O când a văzut-o FĂRĂ MACHIAJ!

A PĂRĂSIT-O când a văzut-o FĂRĂ MACHIAJ!

loading...

A PĂRĂSIT-O când a văzut-o FĂRĂ MACHIAJ!

Fiecare dintre noi isi doreste sa gaseasca pe cineva care să ne iubească asa cum suntem, sa ne accepte si cu bune si cu rele, fiindca nimeni nu poate fi perfect. Dar lumea e plină de oameni care judecă după aparențe, iar adolescenta din fotografii a inteles-o pe pielea ei.

Sophia Ridlington, din Anglia, este o adolescentă care suferă de o boală de piele numita Psoriazis și, chiar dacă sunt destul de mulți oameni care o au, tânăra a devenit foarte nesigură pe ea. Drept rezultat, a început să își acopere fața cu o cantitate mare de machiaj în fiecare zi înainte să iasă din casă, pentru ca nimeni să nu observe că are psoriazis.

Cand s-a simtit sigura pe ea, Sophia a luat decizia de a-i arăta iubitului ei cum este ea fără machiaj. Rezultatul a fostteribil. Acesta s-a despărțit imediat de ea. În timp ce avea inima frântă, și-a dat seama că nu are nevoie de cineva ca el în viața ei.

Trecând prin asta atât de tânără, Sophia a învățat mai repede că este important să-ți îmbrățișezi defectele, deoarece ceea ce e pe interior contează cel mai mult.
Tânăra studiază să devină cosmetician, iar povestea ei este o inspirație pentru oricine care trece prin momente ca al ei.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )