Publicitate

loading...

A stat cu mama moarta în casă pentru a-i încasa pensia!

A stat cu mama moarta în casă pentru a-i încasa pensia!
loading...

A stat cu mama moarta în casă pentru a-i încasa pensia!

In județul Dolj, un bărbat de 48 de ani si-a ținut timp de doua luni mama moarta in casa. Acesta nu a anunțat decesul femeii ca să-i încaseze pensia. De fiecare dată când vecinii puneau întrebări le spunea că femeia în vârstă de 68 de ani e bolnavă şi că nu se poate ridica din pat. Timp de doua luni a incasat pensia batranei, iar rudelor le-a spus ca, biata de ea, ar fi cazut la pat, este grav bolnava, dar el o ingrijeste. Nu a lasat insa pe nimeni sa intre in casa, iar pe cei care au incercat sa o faca, i-a amenintat.

Un vecin, deranjat de mirosul puternic de cadavru, a intrat în curte. Uitandu-se pe fereastră a văzut cadavrul femeii întins pe pat.

A sunat imediat la 112. În faţa poliţiştilor bărbatul a recunoscut că mama lui a murit imediat după Paşte si ca nu avea cum sa anunte decesul pentru că nu i-a găsit buletinul. Vecinii bănuiesc că nu a anunţat decesul mamei sale pentru a-i putea încasa pensia în valoare de 850 de lei.  Bărbatul risca pana la 5 ani de închisoare pentru profanare de cadavre si înșelăciune.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]