Publicitate

loading...

A urcat în podul tatălui său să facă curățenie. Secretul ascuns timp de 30 de ani era acolo, într-un colț întunecos!

A urcat în podul tatălui său să facă curățenie. Secretul ascuns timp de 30 de ani era acolo, într-un colț întunecos!
loading...

A urcat în podul tatălui său să facă curățenie. Secretul ascuns timp de 30 de ani era acolo, într-un colț întunecos!

A urcat în podul tatălui său să facă în cele din urmă curățenie, după multe amânări. Un miros îngrozitor l-a lovit. Lumina nu mergea. A aprins o lumânare și….a înghețat. Secretul ascuns timp de 30 de ani era acolo, într-un colț întunecos. S-a dat în spate și s-a rostogolit pe scări.

Polițiștii dintr-un oraș din Germania au declanșat o anchetă după ce un bărbat a găsit scheletul unei femei în podul casei tatălui său.

Rămășițele unei femei care dispăruse în urmă cu 30 de ani au fost găsite de un tânăr în podul casei tatălui său din Cloppenburg, Germania. Scheletul zăcea sub o grămadă de haine, spre șocul bărbatului care renova încăperea. Aparent suspect, cazul are de fapt o explicație simplă. Femeia, mamă a trei copii, a plecat de acasă, a ajuns – nu se știe cum – în podul casei vecinului și a adormit acolo. Ea a înghețat de frig, cel mai probabil, și a murit.

Femeia, cunoscută cu probleme psihice, mai dispăruse o dată. La momentul respectiv a fost găsită într-o pădure, după șase zile de căutări.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]