Publicitate

loading...

A vrut sa isi extermine familia si iata ce s-a intamplat cu ea!

A vrut sa isi extermine familia si iata ce s-a intamplat cu ea!
loading...

A vrut sa isi extermine familia si iata ce s-a intamplat cu ea!

Familia Thomas știa ca ceva era în neregulă cu noul lor copil adoptat, când fata, aparent dulce, a ucis pe neașteptate un cuib de păsări  și, de asemenea, si-a atacat fratele în timp ce el dormea. Când au vorbit cu ea,  fata de 6 ani a zâmbit, si-a cerut scuze și a spus că a înțeles că ceea ce a făcut a fost rău și se va opri. Dar, lucrurile s-au înrăutățit.

La scurt timp Beth si-a atacat fratele atât de rău încât băiatul a trebuit să fie trimis la spital și sa primeasca ingrijiri medicale. Fetița l-a lovit în mod repetat, cu fața de beton.

Familia a contactat imediat agentul de adopție si au dorit sa afle totul despre trecutul lui Beth, dar din cauza legilor de confidențialitate nu au putut primi aceste informații, dar li s-a a recomandat sa mearga la un psiholog special.

 S-a descoperit mai târziu că fetița a fost victima violenței și a abuzului sexual, ceea ce a dus la ceea ce se numește tulburare de atașament reactiv.

Dupa mult timp de terapie, Beth a fost capabila să se recupereze complet, si s-a  eliberat de gândurile ei toxice de mai înainte!

Aceasta este ceea ce s-a întamplat cu Beth Thomas.

Astăzi Beth este o asistentă medicală, care îi ajută pe copiii cu condiții similare ei.

Acest lucru este explicat pentru a vă arăta ca puterea iubirii, susținută de munca grea, este mai puternică decât puterea de ură!

Există întotdeauna o șansă să se readuca umanitatea înapoi în inimile oamenilor. Aceasta este o dovadă a faptului că, cu dragoste, bunătate și îngrijire corespunzătoare vă puteți salva!

Spiritul umanității nu este ceva ce se naste, ci un mod de viață ce poate fi invatat. Alegeti dragoste peste ură; curaj peste frică…Odată ce învățati și acționati, umanitatea va deveni o parte din tine.

Sursa aici

capture-20161017-192453-crop

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.