Află ce tip de șofer ești, în funcție de poziția mâinilor pe volan. Alege o variantă și vezi ce spune asta despre tine!

Află ce tip de șofer ești, în funcție de poziția mâinilor pe volan. Alege o variantă și vezi ce spune asta despre tine!

loading...

Află ce tip de șofer ești, în funcție de poziția mâinilor pe volan. Alege o variantă și vezi ce spune asta despre tine!

Fiecare șofer are propriul mod de a conduce, de multe ori ignorând varianta corectă. Acest lucru spune multe despre caracterul unui om. În functie de pozitia mainilor pe volan, poti afla mai multe despre tine.

Iată ce semnificație are fiecare dintre cele opt situații prezente în imaginea de mai sus:
1. Șoferul este o persoană disciplinată, rece și încrezător în sine. Destul de tăcut, nu-i place să vorbească în timp ce conduce. Te va duce la destinație, dar va trebui să te distrezi singur pe drum.

2. Șoferul nu este prea sigur pe el și tot timpul se gândește la pericolele care îl pasc. Ar fi bine să nu-l deranjezi cu discuții sau sfaturi, în timp ce conduce. Nu se va termina cu bine.

3. Șoferul știe care îi este destinația. Este vesel și prietenos. Conduce ușor, nu este împotrivă să discute cu pasagerii, dar în orice moment este atent la drumul pe care îl parcurge. Drumul cu un astfel de șofer va fi vesel, rapid și sigur.

4. Poziția mâinilor indică o încăpățânare fără margini și curaj negândit. Îi place să-și facă de cap pe traseu, comentând greșelile celorlalți participanți în trafic. Să-i faci observații este în zadar.

5. Această modalitate de a conduce este caracteristică celor mai pesimiști. În timp ce conduce nu are nevoie de interlocutori, dor de ascultători, pentru a-și plânge soarta pe care o are.

6. Este o poziție caracteristică șoferilor siguri pe sine și experimentați. Nu le place să riște, dar nici nu se asigură. Poate să discute atunci când drumul pe care îl au de parcurs este fără probleme, dar reacționează imediat atunci când apar situații neprevăzute.

7. Șoferul este un om visător, căruia îi este greu să se afle pentru mult timp în aceeași situație. Pe drum va vorbi mult, uneori chiar va gesticula și se va întoarce spre interlocutor. Un pic cam riscant!

8. Nervos și ușor iritant. Asemenea șoferi sunt adevărate pedepse pentru pasageri. Ei se consideră întotdeauna superiori față de ceilalți conducători și s-ar putea chiar opri să țipe la cei „vinovati”, arată dozadesucces.ro.

 

sofer

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )