Publicitate

Afla personalitatea ta si a celorlalti dupa forma urechii!

Afla personalitatea ta si a celorlalti dupa forma urechii!
Publicitate

Afla personalitatea ta si a celorlalti dupa forma urechii!

Marimea urechilor poate spune multe despre caracterul nostru. Desi nu exista dovezi care sa demonstreze ca fizionomia este reala, cercetarile au aratat ca ea contine si ceva adevar.

Verifica imaginea de mai sus pentru a observa ce spun urechile tale despre tine.

1. Forma ovala

Te iubesti si iti place sa fii in centrul atentiei. Iti place sa te lasi rugat. Esti o persoana agreabila pentru ca in general esti dragut cu toata lumea. Cat timp esti interesat de ceva, esti dispus sa accepti provocari.

2. Forma triunghiulara

Esti conservator si responsabil. Faci lucrurile cu grija si atentie. Iti place stabilitatea si pretuiesti politetea.

3. Forma dreptunghiulara

Ai ganduri si actiuni care multor persoane nici nu le trec prin cap. Esti ego-centrist, capricios si te comporti dupa cum simti in momentul respectiv. Uneori, prietenilor tai le este greu sa te inteleaga.

4. Forma de corn

Consideri ca este important sa tii cont de ideile si viziunile celorlalti, asa ca nu iti prea place sa iti impui parerea. Esti o persoana buna si foarte onesta, asadar oamenii din jurul tau au incredere in tine.

5. Forma rotunda

Nu iti plac lucrurile prostesti sau lipsite de importanta. Iti vei planui mereu cu atentie parcursul si vei tinti catre perfectiune. Nu faci promisiuni pe care nu le poti tine.

6. Forma de ou

Esti o persoana delicata si generoasa. Iti este teama de singuratate si de aceea tanjesti dupa prietenii. Daca dai de probleme, te vei comporta dupa cum o cer circumstantele, ca sa le rezolvi.

 

forma-urechi

loading...
Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.