Afla personalitatea unei persoane in functie de cum strange pumnul!

Afla personalitatea unei persoane in functie de cum strange pumnul!

loading...

Afla personalitatea unei persoane in functie de cum strange pumnul! 

 

Avand in vedere faptul ca organismul are atat de multa putere in a exprima personalitatea oamenilor, nu este o surpriza ca miscarile mainilor pot dezvalui si ele trasaturi de personalitate si de caracter.
Daca vrei sa afli ce tip de personalitate ai, strange repede degetele de la o mana pentru a forma un pumn, fara sa te uiti la mana sau sa iti analizezi miscarile. In urma, verifica postura naturala a pumnului.
Cele trei moduri obisnuite de a strange pumnul denota trei tipuri diferite de personalitate.
1. Degetul mare incaleca partea exterioara a palmei
Daca strangi pumnul cu degetele inclestate si degetul mare sprijinit relaxat pe partea superioara a mainii, e semn ca esti o persoana sensibila si nesigura, cel putin la exterior. Ai o imaginatie bogata, esti foarte curios din fire si ai un simt al umorului bine dezvoltat, chiar putin cinic. Pe interior, tanjesti dupa protectie si iti doresti sa fii respectat. In relatiile amoroase iti exprimi sentimentele cu oarecare dificultate, ceea ce poate face ca perechea ta sa simta ca o tratezi cu raceala. In ciuda dezideratului tau de a oferi si primi atitudini si gesturi oneste, in viata romantica tinzi sa nu fii la fel de sincer pe cat pretinzi.
2. Degetul mare incaleca partea de jos a celorlalte degete
Daca inclestezi pumnul cu degetul mare rotit si aplecat catre interior, asemenea unui boxer, personalitatea ta exterioara este una creativa, fermecatoare si inteligenta. Esti o fire muncitoare, ai o stima de sine crescuta si esti foarte increzator in propriile forte (poate chiar exagerat de increzator).

Continuarea aici —-> www.secretele.com

capture-20160427-130250-crop.png.c02ab8a61b1fcbe6750e6e2c60efbaac

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )