Afla ZODIA care iti va fi PRIETENA PE VIATA

Afla ZODIA care iti va fi PRIETENA PE VIATA

loading...

E o adevarata placere sa stai la taifas cu o femeie nascuta in zodia Pestilor. Farmecul ei este ca vorbeste mult dar interesant, „cu miez” si cu umor. Orele zboara si nu te plictisesti. Mintea ei este neobosita. La fiecare pas, in fiecare clipa observa, gandeste si impartaseste.

Femeia nascuta in zodia Pestilor te inspira. Este sensibila, talentata si, daca nu este artista, are, cu siguranta, un potential artistic de exploatat. Pare sa fie singura caracteristica pe care o are in comun cu barbatul nativ in Pesti. Simtul artistic se exprima in tot ceea ce face: in felul in care isi decoreaza casa, in care gateste si serveste mancarea, in hainele pe care le croieste, le transforma, le salveaza de lada cu vechituri. Poti invata multe de la ea.

Femeia nativa in Pesti este o prietena devotata. In viata ei, adesea plina de suisuri si coborasuri, dovedeste multa forta, multa tenacitate. Nimic n-o descurajeaza si n-o face sa renunte la ceea ce-si doreste cu adevarat. Poate ca universul conspira la implinirea viselor ei pentru ca acestea nu sunt date de orgoliu si ambitii desarte. Dorintele ei sunt mereu indreptatite. Daca si ale tale sunt la fel, vei avea in ea un ajutor nepretuit, un sprijin constant si foarte eficace.

mai departe citeste aici:

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )