Publicitate

loading...

Arsenie Boca: Pentru MENȚINEREA SĂNĂTĂȚII, femeia are nevoie de combustibil masculin!

Arsenie Boca: Pentru MENȚINEREA SĂNĂTĂȚII, femeia are nevoie de combustibil masculin!
loading...

Arsenie Boca: Pentru MENȚINEREA SĂNĂTĂȚII, femeia are nevoie de combustibil masculin!

“Să nu vă lipsiți unul de altul, decât cu bună învoială pentru un timp, ca să vă îndeletniciți cu postul și rugăciunea, și iarăși să fiți împreună, ca să nu vă ispitească satana, din pricina neînfrânării voastre.“ (Corinteni, 7,5).

Regula de aur în familie constă în evitarea extremelor: nici abuz din partea unuia, nici refuz din partea celuilalt. Dar să nu se creadă că între cele două extreme totul este îngăduit.

Așa cum spunea părintele, femeia e necesar să fie căsătorită de la vârsta împlinirii fiziologice, după 20 de ani. Pentru menținerea sănătății, ea are nevoie de combustibil masculin, care se poate obține numai în viața conjugală, legală civil și bisericește. Ceea ce se face prin desfrânare este spre pedeapsă.

Femeile care nu mai primesc combustibil masculin, fie din lipsa căsătoriei, fie că se abțin de la raporturi conjugale, ajung la anxietate (stare de neliniște, de așteptare încordată, însoțită de palpitații, jenă în respirație, întâlnită în unele boli de nervi), nevroză, agresivitate.

Când bărbatul este plin de alcool, se instalează sarcini extrauterine, care trebuiesc operate, căci pot duce chiar la moartea femeii. Din cauza beției bunicilor și părinților, copiii pot fi atinși de epilepsie. Deci feriți-vă de legături conjugale când bărbații sunt plini de alcool.

Mulți bărbați preferă femeile sterile, ca să poată profita fără restricții, dar vina o vor plăti prin ratarea vieții. Retroactiv nu se mai poate corecta nimic. De vinovăția de a nu avea copii sau a avea copii puțini, nu știu cum vă va dezlega Dumnezeu.

Sursa: Pr. Arsenie Boca, Despre viața conjugală și bolile femeilor.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]