Asistenta s-a dus la coafor, si epuizata fiind a adormit. Incredibil ce s-a intamplat!

Asistenta s-a dus la coafor, si epuizata fiind a adormit. Incredibil ce s-a intamplat!

loading...

ASISTENTA MEDICALĂ a venit la ea la COAFOR să se tundă. FEMEIA era atât de epuizată că nici nu se schimbase de uniformă. Din cauza EXTENUĂRII, A ADORMIT pe canapea cât aștepta să-i vină rândul. GESTUL făcut de coafeză este CUTREMURĂTOR.

Noi ca oameni nu ne luăm puțin din timpul nostru prețios să ne oprim câteva secunde din ce facem și să apreciem munca altora și efortul lor nemăsurat în ceea ce fac. Iata un exemplu de cum ar trebui să ne comportăm cu oamenii, in acest caz cu cei care se luptă zilnic să ne țină sănătoși și să îi întelegem în momente de genul acesta, ajutându-i cum putem, prin gesturi simple dar care arată empatie.

Ashley Bolling este coafeză și a avut modalitatea ei unică de a-și arăta recunoștința față de munca prestată de asistentele medicale zilnic. O clientă de-a ei a venit să se tundă, direct cu uniforma de asistentă pe ea, și cât a așteptat să-i vină rândul aceasta a adormit. În timp ce alți stiliști ar fi reacționat, poate, urât în această situație, Ashley a înțeles imediat situația asistentei iar reacția ei o să-ți topească inima. Când a văzut-o pe biata femeie căzută de oboseală în puținul ei timp liber, Ashley i-a rezemat capul de stomacul ei ca să aibă un sprijin și a continuat să-i aranjeze părul.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )