Publicitate

loading...

Au cumparat un scaun vechi si l-au tinut zece ani in podul casei. Nimeni nu a banuit ca acesta ascundea o comoara!

Au cumparat un scaun vechi si l-au tinut zece ani in podul casei. Nimeni nu a banuit ca acesta ascundea o comoara!
loading...

Au cumparat un scaun vechi si l-au tinut zece ani in podul casei. Nimeni nu a banuit ca acesta ascundea o comoara!

O familie de britanici a mers la un targ de vechituri si au achizitionat un scaun vechi pe care mai apoi l-au pus in podul casei si au uitat de el.

Angela si Angus Milner-Brown au cumparat scaunul cu numai cinci lire, dar pentru nu si-au permis pe moment sa il duca la un magazin care se ocupa cu restaurarile l-au tinut mai bine de zece ani in podul casei. Cand si-au amintit de el si au decis in sfarsit ca este vremea sa ii reimprospateze fata, acestia au descoperit ca in tapiterie se aflau ascunse bijuterii in valoare de cinci mii de lire.

„Cand l-am cumparat, arata ca si cand ar fi dormit un caine pe el. Arata foarte rau. Nu ne permiteam sa il reconditionam, asa ca l-am pastrat in pod. Abia cand l-am scos de acolo, sotul meu m-a surprins cu un inel pentru aniversarea nuntii noastre. Il gasise ascuns in scaun. Apoi, de Ziua Indragostitilor mi-a daruit o pereche de cercei cu diamante si o brosa cu diamante de Paste. Cred ca fostii proprietari le-au ascuns in scaun si au uitat, probabil, de ele”, a povestit Angela Brown.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]