Cancerul pleacă întotdeauna de la un şoc emoţional!

Cancerul pleacă întotdeauna de la un şoc emoţional!

loading...

Cancerul pleacă întotdeauna de la un şoc emoţional!

Analizând motivele pentru care s-a îmbolnăvit brusc, doctorul german Ryke Hamer a ajuns la concluzia că boala i-a fost cauzată de către dispariţia neaşteptată a fiului de numai 19 ani, urmată la câteva luni de moartea soţiei sale.

El susţine că fiecare om s-a îmbolnăvit din cauza unui program mental distructiv, născut în urma unui şoc emoţional, numit Dyrk Hamer Syndome sau DHS (sindromul Dirk Hamer). A observat ca fiecare tip de cancer avea o zonă de corespondenţă în creier, care nu mai funcţiona corect, asta dupa ce i-a rugat pe pacienţii săi să-şi facă câte o tomografie. Exista o legătură între diferitele zone ale creierului şi anumite organe.

Potrivit cercetărilor dr. Hamer, cancerul sau altă afecţiune gravă, are drept cauză un conflict care generează un şoc emoţional care îmbolnăveşte omul mai întâi la nivel mental, când apar dereglări în creier, iar în final boala se răsfrânge asupra unui organ.

La scurt timp după moartea celor dragi lui, doctorul Hamer a dezvoltat un cancer la testicule.
Povestind zilnic cu pacienţii pe care îi trata de cancer, a constatat că fiecare dintre ei a suferit un şoc emoţional puternic cu mai puţin de un an sau maximum 2 în urmă. A realizat că acelaşi tip de şoc puternic, pe care-l descriau mulţi pacienţi, l-a avut şi soţia lui în momentul în care a murit copilul şi apoi l-a avut şi el la rândul lui când a rămas fără familie, citeaza sursa sharethis.ro .

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )