Publicitate

loading...

Când au aflat adevărata cauză a mortii fiului lor, părinții au rămas șocați!

Când au aflat adevărata cauză a mortii fiului lor, părinții au rămas șocați!
loading...

Când au aflat adevărata cauză a mortii fiului lor, părinții au rămas șocați!

Keidan, un băiețel de 2 ani din Marea Britanie, a fost diagnosticat incorect și îndopat cu analgezice, a murit de artrită. Acum s-a deschis o anchetă pentru a investiga incidentul.

Kathleen Tattersall, mama lui Keidan, l-a dus pe baiat la spital timp de câteva zile, fiindca pe acesta il durea foarte tare de la glezne in sus.

Primul medic care i-a investigat, l-a diagnosticat cu luxație de gleznă. Dar durerea se răspândea și la alte articulații, inclusiv genunchi și mâini.

„Dimineața durerea era atât de puternică încât copilul meu nu putea merge și cel puțin nici mâinile nu și le putea ridica” – a povestit mama băiatului. „El a stat în această stare mult timp. Niciodată nu s-a plâns de durere, dar avea mare nevoie de ajutor”.

La Spitalul pentru copii, medicii au fost șocați de starea în care se afla, care la început părea a fi leucemie, dar în curând au aflat că era artrită!

Tratamentul cu steroizi i-a îmbunătățit situația, dar în curând i s-a făcut și mai rău. Băiețelul avea doar 5 ani cand a decedat, precizeaza perfectmedia.tv.

Cauza morții a fost o infecție provocată de artrită.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]