Cat sunt de bune femeile in amor, in functie de forma corpului lor!

Cat sunt de bune femeile in amor, in functie de forma corpului lor!

loading...

Cat sunt de bune femeile in amor, in functie de forma corpului lor!

Nu judeci cartile dupa o coperta, la fel cum nu judeci nici talentle femeilor în funcţie de tipul corpului, însă cercetatorii au câte ceva de spus despre cât de bună este o femeie la pat pe baza unor indicii furnizate de greutate, înălţime sau dimensiunea bustului.

Femeile cu forme generoase sunt mult mai deschise la minte si dezinhibate. Un studiu realizat la Universitatea Leeds din Marea Britanie a stabilit că femeile cu şolduri proeminente sunt mai predispuse la aventuri de-o noapte şi mult mai deschise la experimente amoroase.

Stiintific vorbind, femeile scunde au centrul de greutate poziţionat mai jos, ceea ce le oferă un echilibru foarte bun, deci şi o mai mare lejeritate în abordarea unor poziţii mai complicate.

Deşi din studiile oamenilor de ştiinţă a reieşit că atât femeile, cât şi bărbaţii cu picioarele lungi sunt percepuţi drept persoane frumoase şi sănătoase, odată ce ajung în pat, lucrurile nu sunt chiar atât de bine din cauza mobilităţii. Cu alte cuvinte, persoanele înalte sunt greoaie, iar acest lucru se reflectă şi asupra vieţii intime.

Potrivit lui James Watson, genetician, femeilor grăsuţe le place amorul mai mult decât femeilor slabe, deoarece grăsimea contribuie la producerea mai multor endorfine, categorie de substanţe produse de creier, numite şi „moleculele fericirii“, care amplifică dorinţa.

Femeile slabe nu secretă aceeaşi cantitate de endorfine, aşa că nici evoluţia lor în pat nu este extraordinară, tocmai din cauza libidoului mai scăzut.

Femeile cu un bust de dimensiuni reduse au parte de senzaţii mult mai intense, conform unui studiu din 2013, iar femeile cu bustul mare ştiu mai bine ce vor în dormitor şi cum să ceară.

sophisticated elegant lady in red dress with a big bow and jewellery looking in camera with arrogant expression

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )