Cazul ciudat al familiei dispărute în Death Valley!

Cazul ciudat al familiei dispărute în Death Valley!

loading...

Cazul ciudat al familiei dispărute în Death Valley!
Dispariția arhitectului german Egbert Rimkus, a iubitei lui, Cornelia Meyer, si a celor doi fii,Georg Weber în vârstă de 10 ani, și Meyer Max, 4 ani, a ramas nerezolvata in tot acest timp. Acestia au plecat in vacanță în vestul american, iar neamurile din Dresda ii asteptau să se întoarcă la 29 iulie 1996. Fiindca nu au mai ajuns, familiile lor au raportat lipsa lor și în luna august, Interpolul a facut verificari.

Familia stătea în Las Vegas, când au închiriat o mașină sa plece într-o excursie. Ei au fost vazuti ultima oara la Furnace Creek, centrul pentru vizitatori unde si-au achizitonat o broșura de informare. S-au îndreptat apoi spre sud, spre Munții Panamint, oprindu-se să semneze un jurnal într-o tabără. Temperaturile de peste 50 de grade Celsius au facut ca microbuzul sa se indrepte spre Anvil Canyon de unde ei nu s-au mai întors.

Masina inchiriata de acestia a fost găsita îngropata în nisip, în luna octombrie, cu trei anvelope plate. Pașapoartele, portofelele, cheile sau biletele de avion erau acolo. Nu au existat pași în nisip. Si totusi, anchetatorii au găsit microbuzul plin de provizii. Peste 13 de ani niste drumeti au descoperit oase în deșert care aparțineau unui bărbat adult și enei femelă adulte.  Anchetatorii cred ca acestea ar putea fi oasele lui Egbert și Cornelia. Trupurile baietilor nu au fost găsite.

De ce au disparut în deșert cand erau pregatiti cu tot ce le trebuia? De ce au parasit vehiculul? A fost implicat si altcineva? Toate aceste întrebări rămân până acum fara raspuns.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )