Publicitate

loading...

Cazul ciudat al lui Henry Howard Holmes – unul dintre primii ucigași în serie!

Cazul ciudat al lui Henry Howard Holmes – unul dintre primii ucigași în serie!
loading...

Cazul ciudat al lui Henry Howard Holmes
Herman Webster Mudgett, cunoscut sub numele de Dr. Henry Howard Holmes, a fost unul dintre primii ucigași în serie american, ce dateaza in documente.

În Chicago, in 1893, Holmes a deschis un hotel foarte ciudat, proiectat și construit pentru el însuși, cu o crimă în minte. Acest hotel a devenit locația multor crime de-ale sale. În timp ce el a mărturisit 27 de crime, dintre care nouă au fost confirmate, numărul de corpuri ar putea fi mai mare de 200.
Un număr necunoscut din victimile sale au fost din hotelul său “Fair World” .
Holmes a cumpărat o farmacie unde a construit trei etaje, un bloc ca un “castel”, cum precizau cei din cartier. Acesta a fost deschis ca hotel în 1893, cu o parte a structurii folosite ca spatiu comercial. Parterul Castelului conținea propria farmacie a lui Holmes și diverse magazine, în timp ce celelate două etaje superioare conțineau biroul său personal și un labirint de peste 100 de camere fără ferestre, cu uși cu deschidere in pereți din cărămidă, holuri ciudate, scări spre nicăieri, usi care se deschid numai din exterior, precum și o serie de alte construcții ciudate și labirinturi. Holmes a schimbat în mod repetat constructorii în timpul construcției castelului, astfel încât numai el a înțeles pe deplin design-ul hotelului.
Holmes a selectat ca angajatii sai sa fie in cea mai mare parte femei. Mulți dintre ei au avut ca si condiție de angajare să încheie polițe de asigurare de viață, pentru care Holmes ar plăti, dar, de fapt, era beneficiar.
Holmes a planificat cum sa ucida angajații și oaspeții hotelului.
Iata crimele terifiante
Unele victime au fost blocate în camere izolate fonic, dotate cu linii de gaz, pentru a se asfixia în orice moment. Alte victime au fost blocate într-un imens seif bancar izolat fonic lângă biroul său, unde au fost lăsate să se sufoce.
Corpurile victimelor au fost depuse in jgheaburi secrete de la subsol, altele au fost disecate meticulos, dezbrăcate de carne, lucrate în modele de schelet, și apoi vândute la școlile medicale. Holmes a incinerat, de asemenea, unele dintre cadavre sau le-a pus în gropi de var pentru a se descompune. Holmes a avut două cuptoare gigant precum și gropi cu acid, sticle cu diferite otrăvuri, și chiar un rack de întindere.
Prin cunostintele câștigase în școala medicală, el a vândut schelete și organe cu multa usurinta. 
Ca urmare a crizei generale generate economic, Holmes a părăsit hotelul și Chicago. El a reapărut în Fort Worth, Texas, unde a moștenit proprietatea de la doua surori, si o cale ferată, promitandu-i uneia ca se vor casatori, ucigandu-le pana la urma pe amandoua.
A căutat să construiască un alt castel de-a lungul liniilor sale de exploatare din Chicago. Cu toate acestea, a abandonat în curând acest proiect si a continuat să se deplaseze în Statele Unite și Canada. Singurele crime verificate în această perioadă au fost cele ale asociatului său, Benjamin Pitezel și a celor trei copii ai lui Pitezel.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]