Ce CADOURI sa oferi in functie de ZODIE

Ce CADOURI sa oferi in functie de ZODIE

loading...

BERBEC

Fiind oameni de acţiune, Bebecii se plictisesc repede de cadourile obişnuite. Când trebuie sa-i cumperi cadou unui berbec, ai ceva de lucru, pentru că trebuie să fie ceva şi colorat, şi incitant şi să i se potrivească şi să şi-l dorească mult. Ideal ar fi să mergi pe o surpriză personalizată în cazul femeilor (perechea de cercei după care tânjeşte de câte ori vede vitrina, cartea prea scumpă sau excursia la Paris) şi ceva inedit în cazul bărbaţilor (bilete la meciul echipei preferate).

TAUR

Taurii sunt foarte greu de mulţumit.In cazul lor, cadourile trebuie să fie ceva ce îşi doresc demult. Taurii preferă cadouri practice, obiecte de uz casnic sau haine şi nu apreciază prea mult darurile siropoase, sau cadourile “de suflet”, cum ar fi un album foto romantic, o excursie neaunţată sau un bilet la un concert. Ideal în cazul nativilor din taur, ar fi un set de tigăi, un prăjitor de pâine sau rochii pentru femei şi accesorii pentru maşină, şosete şi seturi de baie pentru bărbaţi.

GEMENI

Gemenii sunt innebuniti după gadgeturi şi cel mai potrivit cadou pentru ei ar fi ceva nou şi la modă. Dacă nu îţi permiţi un smartphone sau tabletă pentru nativul din gemeni care ţi-e drag, poţi încerca o ediţie princeps sau un obiect de colecţie, deoarece gemenii iubesc să se laude cu cadourile primite de la cei dragi. Opţiunile ideale pentru nativii din gemeni sunt mp3 playere, căşti pentru ascultat muzică foarte scumpe, sau bijuterii unicat handmade pentru femei şi orice gadget, accesoriu de maşină smart, sau un joc video pe consolă pentru bărbaţi.

RAC

Racii sunt foarte romantici dar şi materialişti. Ei visează la cadouri scumpe şi exotice. Dacă vrei cu adevarat să impresionezi un rac, trebuie să ai un buget corespunzător şi idei iesite din comun. Poti incerca o excursie la Paris sau într-o ţară exotică, un tablou sau o cină romantică pentru femei şi un weekend romantic la munte, un cadou făcut chiar cu mâna ta sau un parfum care nu se găseşte la noi în ţară pentru un bărbat rac.

LEU

Leii sunt extrem pretenţioşi când e vorba de cadouri şi nu acceptă nimic ieftin sau cumpărat fără să te gândeşti numai şi numai la ei. Un cadou potrivit pentru un nativ din leu presupune eforturi atât materiale, cât şi de ingeniozitate. Dacă te pregăteşti să faci cadou unei femei leu, cel mai bine este să mergi pe ceva scump şi extravagant, cum ar fi o cină la un restaurant scump şi exclusivist, un parfum scump, sau o carte cartonată de colecţie. In ceea ce ii priveste pe bărbati, încearcă un coniac fin, o cravată de firmă etc.

FECIOARA

Fecioarele sunt extrem de mofturoase şi greu de mulţumit. Când primesc daruri, trebuie să fie o combinaţie perfectă între ceva dăruit din suflet, ceva pentru care ai bătut toate magazinele şi ceva personalizat. Dacă persoana în cauză este femeie, ai putea încerca  un DVD boxset cu un film pe care l-aţi văzut când v-aţi cunoscut. Dacă nativul în cauză este bărbat, mergi pe un hobby de-al lui, fie că este vorba de fotbal, gătit sau wrestling, oferă-i ceva personalizat, care să îi facă plăcere ştiind că te-ai gândit la el.

BALANTA

Balanţele iubesc foarte mult cadourile practice, care neapărat le fac să se simtă bine şi confortabil. Dacă vrei să faci un cadou unei femei balanţă, cumpără-i ceva ce îşi doreşte demult. Un obiect decorativ pentru casă, un set de DVD-uri cu muzică de colecţie sau o seară la un bistro ar putea fi cadoul ideal pentru un bărbat balanţă.

SCORPION

Scorpionii sunt senzuali şi atenţi la ceea ce primesc cadou. Ei interpretează relaţia cu cel care îi face cadoul în funcţie de acesta, deci trebuie să alegi exact ce trebuie pentru a cadorisi cu succes un scorpion. Orice cadou care le hrăneşte obsesia pentru hobby-ul lor, le va face mare plăcere, cu o condiţie: să fie extra-personalizat. Pentru o femeie scorpion, încearcă ceva ce ţine de casă sau o lenjerie de corp, iar dacă vrei să faci un cadou unui bărbat scorpion, mergi pe bilete la un eveniment la care îşi doreşte să ajungă, un gadget scump sau o carte despre subiectul lui preferat.

SAGETATOR

Săgetătorii sunt sportivi şi pragmatici, dar şi extrem de critici. Dacă vrei să faci un cadou bun unei femei săgetător, cumpără-i lecţii de tango, un abonament la un sport mai puţin practicat, sau fă-i o surpriză mare, care implică mulţi oameni. Dacă vrei să impresionezi un bărbat săgetător, alege un sport extrem, o cursă contra cronometru în care cadoul este dezvăluit abia la sfârşit sau un accesoriu sportiv.

CAPRICORN

Capricornii sunt foarte rafinaţi şi foarte pretenţioşi când e vorba de cadouri. Nu vei reuşi să obţii entuziasm dacă vii la petrecere cu un set de baie sau haine cumpărate de la retaileri. Dacă vrei să impresionezi o femeie capricorn, cumpără ceva scump şi rar, un parfum, o geantă de designer, bilete la operă, în timp ce pentru un bărbat poţi încerca o curea scumpă, o băutură scumpă, sau un gadget scump şi nou.

VARSATOR

Vărsătorii sunt mereu în cătare de cele mai noi atracţii. Dacă vrei să impresionezi un vărsător, trebuie să investeşti în talentele lui şi să mizezi pe ingeniozitate. Pentru femei, poţi alege cursuri de dans, o limbă străină, o excursie într-o ţară mai puţin cunoscută, în timp ce pentru bărbatul vărsător poţi încerca lecţii de gătit, bilete la un spectacol inedit de acrobaţii sau un obiect pecare trebuie să-l asambleze singur.

PESTI

Nativii din peşti sunt romantici incurabili şi tot ce îşi doresc ei drept cadou dunt iubire veşnică, curată şi artistică. Cum sunt oameni “de casă” peştii adoră să-şi decoreze cuibul. Un set de farfurii pictate manual ar fi un cadou foarte bun. Dacă vrei să impresionezi o femeie peşti, trebuie să produci o excursie romantică, cu petale de trandafir pe pat şi o destinaţie exotică. Dacă vrei să impresionezi un bărbat din zodia peşti, cumpără ceva care are legătură cu pasiunea lui, fie că este vorba de o carte frumos împachetată chiar de tine, un stilou elegant sau o sticlă de vin străin.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )