Ce ne poate spune despre relația ta, poziția în care dormi?

Ce ne poate spune despre relația ta, poziția în care dormi?

loading...

Ce ne poate spune despre relația ta, poziția în care dormi?
La Festivalul Internațional de Știință din Edinburgh au fost prezentate rezultatele studiilor în domeniul psihologiei, care au dovedit următoarele: orice modificare ale unui cuplu iubitor este reflectat în pozițiile pe care partenerii le preiau cand dorm. Este importantă nu poziția în care se pun la culcare, ci cea în care ei dorm si se trezesc.
Pe baza datelor emise de profesorul Wiseman de la Universitatea din Hertfordshire și psiholog Korinn Svit, AdMe.ru a realizat un ghid posturi de pozitii de dormit, care va vor ajuta să va înțeleageti mai bine relația.

„Luna de miere“ – În această poziție, de obicei, dorm cei care au început să se întâlnească de putin timp, sau cei care au fost forțați să-și petreacă mult timp departe unul de altul.
În cazul în care această poziție este aleasa permanent in cuplurile care trăiesc împreună, înseamnă că relația lor este incarcata de o incredibila pasiune.

„Dialog“ – Intre acesti parteneri există o legătură spirituală puternică, si ei ar dori să-și petreacă mai mult timp impreuna, să comunice mai mult unul cu celălalt.

„Privind Stelele“ – Ambii parteneri se află pe spate, cu capul sprijinit pe umăr unul de celălalt. In aceasta poziție, dominant este de obicei bărbatul. Cuplul are o relație armonioasa și pașnica. Micile neplăceri posibile se datoreaza faptului că un partener este în mod constant forțat să se adapteze la celălalt.

„Umărul puternic“ – Această poziție este similară cu cea anterioară, dar mai intima. Este tipica pentru cuplurile care sunt obișnuiți să aibă grijă în mod constant unul de celălalt, și nu ezita să fie blânzi. Există, de asemenea, o referire la dominația bărbaților în relații.

„Punct de contact“ – La acești oameni sunt toate bine și în liniște. Sunt iubitori de somn, care respectă spațiul personal al celuilalt. Avand spatele lor în contact – dovedeste că fiecare este important să simtă prezența unui număr de la a doua jumătate.

„Vacanță separată“
Aceasta pozitie reprezintă perechea care se afla într-o ceartă. Dar există o altă opțiune: ambii parteneri – individualisti înflăcărați, fiecare dintre necesită o mulțime de spațiu personal.

Patul rege
Întinsi pe pat, de obicei, dorm acei oameni care se arată mai importanti decât sentimentele lor față de partener. Comportamentul lor într-o relație este egoist, similar cu modul în care acestea se află în pat în timpul somnului.

Linguri
Postura indică o relație armonioasă și pasionata. Aceasta pozitie este adesea selectata în primii ani de căsătorie. Partenerul care se află în spate joacă un rol dominant in relație. Celalalt partener se bucură de sentimentul de securitate.

„Linguri la o distanță“
Cuplurile aleg aceasta poziție confortabilă, „lingura“, dar  se extind reciproc pentru mai multă libertate. S-au gasit două variante:
 – Postura indică o relație “pe care s-a asezat praful”. Ei nu mai simt nevoia de contact fizic, sau pur și simplu un partener este nemulțumit.
–  
În al doilea caz, omul care sta intors isi exprima exprima sentimentele, vrand să obțină mai multă atenție.

“ Atingerea picioarelor”
Partenerii nu petrec noaptea în contact apropiat unul cu celălalt, dar ating ocazional picioarele. De obicei, acest somn este pentru perechile în care exista armonie și încredere. Partenerii oferă reciproc libertate deplină, lăsând în același timp o mic „punte“ de atingere.

sursa: adme.ru

Illustrator Ekaterina Gapanovich special pentru AdMe.ru

 

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )