Ce spune despre tine mana cu care scrii!

Ce spune despre tine mana cu care scrii!

loading...

Ce spune despre tine mana cu care scrii!

Dreapta sau stanga? Stiai ca emisfera creierului care predomina iti defineste personalitatea?

Conform cercetarilor neurologice, fiecare parte a creierului este responsabila de anumite calitati si aptitudini pe care le avem. Astfel ca, daca folosesti mai mult mana stanga pentru anumite activitati, ai caracteristici predominante diferite fata de un dreptaci.

Daca scrii cu stanga, esti o persoana capabila sa memoreze pana si cele mai complexe calcule sau ecuatii matematice. Esti o persoana care retine tot: de la nume de persoane, strazi, adrese complete pana la figuri geometrice sau umane pe care le-ai vazut o singura data. Esti un bun strateg. Lumea te recunoaste drept un lider de temut deoarece controlezi situatiile folosind cuvinte putine, insa pe cele mai potrivite.

La tine predomina partea rationala. Esti o persoana suficient de pragmatica incat sa reusesti absolut tot ce iti propui. Te poti concentra asupra lucrurilor si ai o atentie distributiva de invidiat. Cu alte cuvinte, poti face mai multe lucruri in acelasi timp fara sa o dai in bara.

Daca scrii cu dreapta, lucrurile stau altfel. Esti un spirit liber si nu iti place sa te subordonezi regulilor. Esti empatic si subiectiv si ai o capacitate de improvizare in situatii-limita care te surprinde pana si pe tine. Ai memorie vizuala foarte buna si te defineste creativitatea, chiar si in privinta treburilor mecanice de care te apuci.

Partile negative: esti mai predispus la depresie si poti deveni mult prea metaforic si sensibil pentru cei din jur. Emotivitatea poate fi extrem de crescuta, chiar daca ai simtul umorului. Sunt momente in care te deranjeaza absolut orice remarca, oricat de nevinovata ar fi.

 

627x0

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )