Cea mai tânără mamă din lume, Lina, avea doar 5 ani, cand a născut un băiețel sănătos!

Cea mai tânără mamă din lume, Lina, avea doar 5 ani, cand a născut un băiețel sănătos!

loading...

Cea mai tânără mamă din lume, Lina, avea doar 5 ani, cand a născut un băiețel sănătos!

Lina Medina a intrat în Cartea Recordurilor după ce, pe data de 14 mai 1939, a devenit cea mai tânăra mamă din istorie, născând la o vărstă extrem de fragedă: avea doar 5 ani, 7 luni si 21 de zile.
Băiețelul nascut de Lina a venit pe lume perfect sănătos, primind la naștere nota maximă. Inițial, s-a crezut că are o tumoare. După un consult mai atent, medicul Gerardo Lozada  a constatat că fata era însărcinată în 7 luni.  Și astfel, la 14 mai 1939 Lina Medina a născut prin cezariană un băiat de 2,7 kilograme, care a primit numele doctorului care a ajutat-o la naştere, Gerardo.
Identitatea tatălui bebelușului nu a fost niciodată aflata. Tiburelo Medina, tatăl Linei, a fost pus sub acuzare că a abuzat-o pe fiica lui şi autorităţile l-au arestat, pentru ca mai apoi să îl elibereze din cauza lipsei dovezilor.
Gerardo Medina a dus o viață normală, din punct de vedere biologic, însă a murit din cauza unei boli la măduva spinării, la 40 de ani.
Lina trăiește și astăzi, având 83 de ani.
loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar

    […] Lina Medina a intrat în Cartea Recordurilor după ce, pe data de 14 mai 1939, a devenit cea mai tânăra mamă din istorie, născând la o vărstă extrem de fragedă: avea doar 5 ani, 7 luni si 21 de zile, scriu cei de la portalul de informaţii onlinefree.ro […]

  • Disqus ( )