Cine a stat in spatele celui de-Al Doilea Razboi Mondial!?

Cine a stat in spatele celui de-Al Doilea Razboi Mondial!?

loading...

Cine a stat in spatele celui de-Al Doilea Razboi Mondial!?

Telford Taylor, Procuror american la Tribunalul de la Nurimberg pentru crimele de război declară următoarele:

Crimele de care sunt acuzaţi aceşti indivizi nu au fost comise de furie sau pentru o reacţie neaşteptată. Nu se construieşte o enormă maşină de război într-o răbufnire de pasiune, nici un lagăr ca şi Auschwitz într-o crampă de brutalitate. Scopul lor era să construiască din poporul german o maşină militară care să îşi poată impune propriul domeniu în Europa şi în alte naţiuni dincolo de mări. Au fost urzeala mantiei negre a Morţii care a devastat Europa.

Cărţile de istorie învaţă că al DoileaRăzboi Mondial a izbucnit din cauza unui dictator nebun, Hitler, şi de urmaşii săi, naziştii, insa zeci de mii de documente istorice ale Tribunalului din Nurimberg descriu astfel:

  • Al Doilea Război Mondial, un conflict care a costat viaţa a peste 60 de milioane de persoane, a fost planificat şi finanţat de cel mai mare cartel chimic şi farmaceutic din lume. La acea vreme, germana IG Farben era constituită din Bayer, BASF, Hoechst şi alţii.
  • Forţa care a pus în mişcare cel de-al Doilea Război Mondial era ambiţia IG Farben de a obţine controlul asupra pieţelor mondiale ale petrolului şi medicamentelor, eliminând orice concurenţă prin forţă.
  • Companiile din grupul IG Farben au finanţat ridicarea la putere a partidului nazist şi transformarea democraţiei germane într-o dictatură.
  • Planul coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben pentru dominarea lumii prevedea trei faze: prima era cucerirea continentului euroasiatic; a doua era cucerirea Marii Bitanii şia tuturor coloniilor; a treia era înfrângerea militară a SUA şi a celorlalte ţări din lume.

Planul coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben pentru dominarea lumii a fost distrus de angajamentul majorităţii ţărilor din lume şi de sacrificiile lor extraordinare. Victoria a fost importantă pentru toată rasă umană, noua ordine post-belică era deja influenţată de interesele naţiunilor câştigătoare, în termeni de petrol şi medicamente:

  1. Acţiunile cartelului IG Farben au fost înmânate concurenţilorlor economici din ţările învingătoare.
  2. Directorii cartelului IG Farben, după o simplă „avertizare” la Nurimberg, au fost imediat reintegraţi de noii proprietari ai acţiunilor de la IG Farben în Statele Unite şi în Regatul Unit pentru a contribui la consolidarea cartelului petrolifer şi farmaceutic la nivel mondial.

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )