Cum îşi pierd fetele din Malawi virginitatea. Straniul ritual de împerechere!

Cum îşi pierd fetele din Malawi virginitatea. Straniul ritual de împerechere!

loading...

Cum îşi pierd fetele din Malawi virginitatea. Straniul ritual de împerechere! 

Unele culturi au păstrat tradiţii străvechi.Un exemplu este cel al fetelor din Malawi, o ţară din sud-estul Africii, care sunt iniţiate de la o vârstă fragedă de un bărbat în vârstă.
Dacă pentru societăţile civilizate amorul nu mai este un subiect tabu, câteva comunităţi din diferite zone ale globului păstrează încă ritualuri care şochează.
In Malawi, o ţară din sud-estul Africii, s-a păstrat un ritual numit „kusasa fumbi“ prin care fetele îşi pierd virginitatea cu un bărbat plătit de familie. 4 sau 7 dolari e plata, potrivit unui reportaj făcut de BBC cu un astfel de bărbat. În cazul în care refuză s-a înrădăcinat ideea că fetele se vor îmbolnăvi şi vor atrage ghinionul adupra familiei şi satului în care locuiesc.
În zone din Malawi, băieţii şi fetele sunt duşi în tabere separate unde adulţii le arată poziţii de amor şi li se spune să scape de lipsa de experienţă exersand, dar nu li se vorbeşte despre mijloace de contracepţie, boli venerice sau sarcini nedorite.
Astfel s-a întâmplat în cazul lui Grace, o tânără de 18 ani acum, care a povestit, în 2014 – când avea 15 ani – reporterilor CNN că era încântată că va merge într-o tabără cu prietenele ei, neştiind, de fapt, în ce consta acea tabără. Acolo, femei în vârstă i-au explicat poziţii  şi au îndemant-o să treacă prin ritualul kusasa fumbi şi să devină femeie. I-au spus că dacă va refuza se va alege cu boli de piele. „Poţi rămâne însărcinată, te poţi îmbolnăvi de HIV, nu e deloc bine“, le spunea fata jurnaliştilor de la CNN. Ea a refuzat să treacă printr-un astfel de ritual.
Cel care le iniţiază pe fete e un bărbat numit de comunitate „hyena“. Ritualul constă în chemarea acestui bărbat – e plătit cu o sumă de la 4 la 7 dolari, conform BBC – care face amor timp de trei zile. „Multe dintre cele cu care m-am culcat sunt fete care merg la şcoală. Unele au 12-13 ani, dar le prefer pe cele mai în vârstă. Toate fetele astea au simţit plăcere cu mine. Sunt chiar mândre şi spun altor oameni că bărbatul angajat să le dezvirgineze e un bărbat adevărat care ştie să satisfacă o femeie“, le-a declarat, în iulie 2016, Eric Aniva jurnaliştilor de la BBC. Câteva luni mai târziu s-a aflat că acesta avea HIV şi a fost arestat.

 

 

 

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar

    Un trib de salbatici!

  • Disqus ( )