Cum ştii dacă e dispusă să facă amor de la prima întâlnire?!

Cum ştii dacă e dispusă să facă amor de la prima întâlnire?!

loading...

Cum ştii dacă e dispusă să facă amor de la prima întâlnire?!

Amorul la prima întâlnire e o discuţie veche cu mai multe opinii. Un studiu realizat în Marea Britanie arată faptul că cele mai predispuse femei la o aventură de o noapte sunt femeile mature şi realizate profesional.

Potrivit DoctorulZilei.ro, care citează această cercetare, 34% dintre femeile trecute de 30 de ani sunt dispuse să facă sex de la prima întâlnire, spre deosebire de cele cu vârsta cuprinsă între 20 şi 23 de ani, dintre care doar 14% ar ceda din prima.

Oamenii de ştiinţă arată că şi cele care îşi înfrânează pornirile prima oară, a două oară cedează mai mult ca sigur, 24% dintre cele care au spus că se abţin se la sex la prima întâlnire susţinând că la a două nu o mai fac.

Aşadar, e mult mai probabil ca o femeie trecută de 35 de ani şi care are deja o carieră frumoasă să cedeze ispitei şi să facă amor de la prima întâlnire. Şi asta întrucât, spre deosebire de cele de 20 de ani, spre exemplu, acestea sunt mai lipsite de inhibiţii şi nu mai pun accentul pe romantism şi pe perioadele de tatonare. Ştiu ce vor şi atunci acţionează în consecinţă.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )