Desi parintii au ras de ideea fetitei, peste trei ani ea a devenit milionara!

Desi parintii au ras de ideea fetitei, peste trei ani ea a devenit milionara!

loading...

Desi parintii au ras de ideea fetitei, peste trei ani ea a devenit milionara!

În 2013, Candela, fata cu nume de foc,  avea 8 ani, si stătea într-o cameră de spital. Ea urma un tratament pentru leucemie și a petrecut cea mai mare parte din copilăria sa prin spitale. Într-o zi un voluntar a văzut-o stând plictisită și a hotărât să o învețe să confecționeze niște brățări simple și colorate. Atunci nici Candela, nici acel voluntar nu știau că acest gest obișnuit se va transforma în ceva foarte important.

La intoarcerea ei acasa, Candela le-a învățat pe prietenele sale tehnica de realizare a acestor brățări, pe care ele le-au dăruit tuturor. Simtinduse rau, Candela a fost nevoită să se întoarcă la spital. Prietenele ei au avut o idee genială: ce s-ar întâmpla dacă ele ar vinde asemenea brățări și ar folosi banii obținuți pentru tratamentul Candelei? Au confecționat un număr destul de mare de brățări, desi parintii nu au crezut in aceasta idee, si fetele au ieșit pe stradă unde au reusit sa vânda toate bratarile. Oamenii de pretutindeni au început să întrebe de „candela” (fetele au denumit brățările în cinstea prietenei lor). Au realizat din ce în ce mai multe brățări, pe care le vindeau cu 3-5 dolari fiecare. Dar ele abia de mai puteau ține pasul cu cererea ridicată: numărul oamenilor, care doreau să aibă propria lor „candela”, devenea tot mai mare!

Pentru ca alte persoane să le poată ajuta cu confecționarea brățărilor, fetele au postat un video pe YouTube, în care au explicat această tehnică.

Candela a trecut printr-o procedură de transplant medular. Ea este deja acasă și se simte foarte bine. Ideea de afacere a fetelor a adus până acum un profit de aproximativ 1.000.000 de dolari! Toți banii câștigați au fost donați Spitalului „Sant Joan de Déu” din Barcelona — clinica pediatrică specializată, în care a fost internată Candela. Banii vor fi utilizați pentru susținerea cercetărilor privind posibilele tratamente anticanceroase pentru copii.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )