Despre PERSONALITATEA TA in functie de momentul nasterii.

Despre PERSONALITATEA TA in functie de momentul nasterii.

loading...

Despre PERSONALITATEA TA in functie de momentul nasterii.

Se spune despre persoanele care s-au nascut dimineata ca au probleme cu trezitul de dimineata. Le place programul flexibil de pe z, iar dimineata sunt cam morocanosi. Sunt cei mai energici atunci cand soarle apune si sunt plini de idei!

Persoanele nascute ziua, la amiaza, stiu sa isi ascunda secretele, si nu numai pe ale lor, sunt sociabile si bine educate. Acestia prefera sa fie matinali si sa inceapa ziua in verva. Au o energie iesita din comun in prima parte a zilei, dar la sfarsitul zilei se simt extenuati.

Persoanele nascute  seara sunt fiinte care adora petrecerile, plimbarile si tot ce inseamna viata de noapte. energia lor tine pana in zori, partea cea mai grea fiind “trezitul de dimineata”. Sunt oameni care se tin de cuvant si intotdeauna punctuali.

 

 

Cei ce s-au nascut noaptea, respecta programul de somn si activitatile cotidiene. Suynt oameni educati, si fac totul ca la carte daca vorbim despre planificarile personale, fiind foarte minutioase si perfectoniste. Apreciaza seriozitatea.

 

 

3611b493212570f1b5104c5470baf993_large

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )