DOUA ZODII care traiesc CEA MAI FRUMOASĂ POVESTE DE IUBIRE

DOUA ZODII care traiesc CEA MAI FRUMOASĂ POVESTE DE IUBIRE

loading...

********************************

Iata care sunt cele două zodii care vor trăi cea mai frumoasă poveste de iubire !

Cum arata relatia dintre ele ?

 Când se întâlnesc aceste două zodii, formează un întreg plin de inteligență, iubire și inspirație. Iar armonia și înțelegerea dintre cei doi va face ca iubirea lor să reziste timpului, tentațiilor sau invidiei celorlalți.
Dacă pui eleganța și rafinamentul Balanței alaturi de creativitatea și bunătatea Vărsătorului obții cea mai frumoasă poveste de iubire !

Cum arată relația dintre Balanță și Vărsător

Femeia Balanță și bărbatul Vărsător se vor înțelege din prima, deoarece amândoi sunt sociabili și comunică cu ușurință. Fiind semne de aer, se vor conecta foarte bine la nivel intelectual. Femeia Balanță iubește discuțiile lungi și interesante, iar bărbatul Vărsător este foarte priceput în a stimula inteligența cuiva. Cei doi pot avea conversații care să dureze ore întregi și nu va fi subiect pe care să nu îl atingă.

Bărbatul Vărsător va deschide apetitul Balanței pentru nou și va furniza întotdeauna idei interesante. Între ei va fi o atracție instantă, intensificată de abilitățile ei de a flirta și de atitudinea fermecătoare. Într-o astfel de pereche există și foarte multă încredere și înțelegere și niciunul nu se va supăra când celălalt își va exprima nemulțumirile. Se ascultă cu atenție și țin cont de ce are fiecare de spus, astfel că fericirea este garantată.

Problemele dintre femeia Balanță și bărbatul Vărsător

Relația dintre femeia Balanță și bărbatul Vărsător decurge perfect în multe privințe, însă pot apărea și unele neînțelegeri. Deși bărbatul Vărsător are o logică foarte bună, în unele momente va face alegeri care par imposibil de înțeles sau va avea opinii nepopulare, care o pot scoate din sărite pe femeia Balanță. Nici ea nu este lipsită de defecte, deoarece îi place să controleze și uneori va lua decizii foarte importante fără să îl consulte pe el. În plus, femeia Balanță iubește luxul și își cheltuiește banii pe haine și bijuterii, iar el s-ar putea să fie enervat de acest obicei.

Dincolo de aceste neînțelegeri, femei Balanță și bărbatul Vărsător vor avea parte de cea mai frumoasă poveste de dragoste, care poate dura o viață întreagă.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )