Dragostea nu are vârstă!  Mirele are 71 de ani, iar mireasa cu 43 de ani mai MULT decât el! Vezi cum arata mireasa!

Dragostea nu are vârstă! Mirele are 71 de ani, iar mireasa cu 43 de ani mai MULT decât el! Vezi cum arata mireasa!

loading...

Dragostea nu are vârstă!  Mirele are 71 de ani, iar mireasa cu 43 de ani mai MULT decât el!

Dragostea nu are vârstă! O demonstrează un cuplu din nord-vestul Chinei, care și-a jurat dragoste veșnică la o vârstă destul de înaintată. Mirele are 71 de ani, iar mireasa nu mai puțin de 114 ani.

Zheng, în vârstă de 71 de ani, susține că s-a îndrăgostit la prima vedere de Zhang Shuying, femeia care are cu 43 de ani mai mult decât el. La cei 114 ani ai săi, femeia a aaceptat cu greu avansurile bărbatului. Mai precis, ea a fost curată timp de un an, la azilul de bătrâni unde cei doi locuiesc, dar și unde s-au cunoscut.

Bărbatul a povestit că a fost atras de bunătatea femeii, însă refuzul ei nu l-a convins, așa că a insistat până când aceasta a cedat. De partea cealaltă, Zhang a mărturisit că nu voia să înceapă o relație serioasă la o vârstă așa înaintată, relateză Mirror.co.uk.

Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit într-o ceremonie la care au luat parte și asistentele azilului la care aceștia sunt internați.

“Sunt sărac, iar un accident de tren mi-a rupt ambele picioare când aveam 20 de ani. Nu am visat niciodată că voi trăi o zi așa fericită”, a povestit mirele în vârstă de 71 de ani.

Bărbatul susține că și-a dorit întotdeauna o parteneră, iar acum viața lui este completă. În plus, el a promis să aibă grijă de soția cât timp va putea să facă acest lucru.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )