Drumul compatriotului nostru DIN CAMIN pana la NASA

Drumul compatriotului nostru DIN CAMIN pana la NASA

loading...

Doctor Dragoş, Dragoş Brătăşanu, este un tânăr român care în 2008 şi-a facut doctoratul în Germania. A studiat ingineria aerospaţială si a câştigat premii de cercetare în Statele Unite ale Americii (trimitând chiar un prototip de software la o companie americană).

Dragoş afirmă că realizările sale nu se datorează faptului că ar fi un bun inginer, ci, in special, modului de raportare la probleme şi modului în care reusea să gândească fiecare situaţie în parte.

Tot el afirma că felul în care porneşti în drumul spre realizarea unui vis este esenţial. A învăţat acest lucru încă din studenţie când şi-a pus în minte să plece în Antarctica şi a reuşit. Era un simplu student, nu avea bani, locuia în căminul Leu.

„Mi-am dat seama că tot ce am făcut era strict despre cum gândeam, cum puneam pe hârtie un proiect de la zero şi îl transformam în ceva real”.

Si uite, astfel a început povestea lui. Tânărul şi-a părăsit locul de muncă, a decis să isi pună doctoratul într-o valiză în dulap şi s-a hotărât să îi ajute pe alţii, împărtăşind cu ei din experienţa sa de viaţă. Nimeni nu a zis ca a fost usor, a depăşit momente cu adevarat dificile.

Dragoş a vrut să îi ajute şi pe ceilalţi să înţeleagă că îşi pot îndeplini un vis indiferent de unde ar pleca. A realizat filmul „The Amazing You”, a ţinut conferinţe în 3 continente: Europa, Asia şi America, transmitand un mesaj extrem de simplu:

„Aş vrea ca oamenii să înţeleagă că orice ar face, oriunde s-ar afla, sunt OK şi perfecţi şi compleţi exact aşa cum sunt”… nimeni nu ar trebui să înceteze să-şi urmeze idealurile.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )