E posibil să bei zilnic asta, dar te poate ucide! De ce a murit acest om?

E posibil să bei zilnic asta, dar te poate ucide! De ce a murit acest om?

E posibil să bei zilnic asta, dar te poate ucide! De ce a murit acest om?

Dean Wharmby este un atlet din Manchester, Anglia. Culturistul pune mult pret pe corpul sau si masa lui musculara.

Principalul sau scop este de a avea o masa musculara excelenta pentru corpul pe care il are asa ca nu tine cont de limite. El a investit tot timpul in formare si nutritie. Dieta lui contine peste 10 000 de calorii pe zi pentru a construi masa musculara cat mai rapid cu putinta.

Pentru a rupe acest obstacol caloric, Dean mananca un amestec de fast-food si mese echilibrate din care nu lipsesc alimente cum ar fi carne de pui, peste si oua și pentru a satisface nevoia crescuta de proteine. In plus, sportivul consuma bauturi energizante pentru a fi treaz si concentrat in timpul antrenamentelor sale intense. El bea doua cutii pe ora in timp ce face antrenamente.

In urma cu cinci ani viata lui Dean a inceput sa capete conotatii inverse. El s-a imbolnavit. Medicii i-au gasit o tumoare in corp, dar culturistul a refuzat sa se supuna chimioterapiei. Mai degraba el a optat pentru medicina alternativa si se pare ca tratamentul a dat rezultate, iar tumora s-a micsorat si apoi a disparut complet.

Dean s-a intors la vechile sale obiceiuri si a continuat sa faca ceea ce a dus la aparitia tumorii, in primul rand. De data aceasta a avut consecinte mult mai grave. Medicii l-au diagnosticat cu cancer la ficat. El incearca sa scape de cancer cu o dieta stricta si sanatoasa si refuza din nou chimioterapia. Pierde in greutate rapid si drastic.
In timpul luptei sale impotriva mortii a aflat ce l-a costat viata: energizantele pe care le consuma in timpul antrenamentelor. Cantitatea extrema a zaharului a dus la dezvoltarea rapida a celulelor canceroase. Cu ajutorul acestor bauturi celulele au crescut si s-au multiplicat rapid.
La doar 39 de ani Dean a murit din cauza cancerului la ficat. El a vrut sa impinga corpul sau dincolo de limitele sale fizice si a platit cu viata. Ca multi altii, el a consumat bauturi energizante in exces, fara a cunoaste riscurile la care se expune.

Sursa aici

1771406 dean-wharmby-comp

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]