FASCINANT ! Cum SA ‘CITESTI’ SUFLETUL dupa DIMENSIUNILE MAINILOR

FASCINANT ! Cum SA ‘CITESTI’ SUFLETUL dupa DIMENSIUNILE MAINILOR

loading...
Masurati palma pozitionand degetul mare la cot.
Masimea poate spune mai mult decat v-ati gandit vreodata, despre personalitatea dumneavoastra. Insa trebuie sa faceti masuratorile potrivite.
Intindeti bine mana si in cazul in care nu puteti sa ajungeti cu usurinta la incheietura, aveti mainile mici. Daca puteti face acest lucru cu usurinta, atunci aveti mainile mari.
Oamenii cu mainile mici au tendinta de a fi supusi mai multor riscuri. Aveti un spirit de aventurier si sunteti generos. Relatiile personale sunt de cele mai multe ori dramatice. Puteti avea o latura pragmatica daca aveti maini mici. Sunteti o persoana cu multa logica care rezolva problemele imediat.
Daca aveti mainile mari sunteti genul perfectionist. Va axati de cele mai multe ori pe detaliile mici fiind un angajat eficace. Daca aveti mainile mari, sunteti o persoana sensibila. Sunteti impulsiv si exagerati uneori, insa sunteti constient de acest lucru. Aveti foarte mare grija de cei din jur si adesea va neglijati.
Si forma palmei este foarte importanta.
Marimea palmei este foarte importanta pentru orice ghicitor in palma. Daca aveti o palma patrata sunteti o persoana practica si logica. Acest lucru spune ca sunteti un bun matematician. Aveti tendinta de a rezolva problemele intr-un mod logic si nu va ascultati intuitia.
Persoanele cu palme dreptunghiulare rezolva repede problemele. In comparatie cu persoanele cu palmele patrate, sunteti o persoana mai intuitiva. Daca aveti maini lungi si palme dreptunghiulare, sunteti o persoana aventuriera.
Degetele lungi indica o personalitate bagareata.
Persoanele cu degete scurte sunt buni lideri.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )