FORMA BUZELOR spune TOTUL DESPRE TINE

FORMA BUZELOR spune TOTUL DESPRE TINE

loading...

Buzele sunt o adevarata oglinda care reflecta personalitatea unei persoane.

Daca vrei sa stii mai multe despre persoanele pe care abia la cunosti, analizeaza-le cu atentie gura si buzele.

Buzele mari. Cei cu buze mari si carnoase sunt vorbareti si le place sa stea la povesti cu cei din jur. Sunt placuti de persoanele noi care le intalnesc si au, totodata, talentul de a-si face rapid prieteni. Din pacate insa, in momentul in care intra intr-un grup de persoane, tind sa acapareze toata atentia si nu au rabdare sa asculte ce spun ceilalti.

Buzele mici. Cei cu buze mici sunt mai putin vorbareti. Prefera sa-si tina viata privata departe de ochii si urechile indiscrete ale celor din jur, iar cand vine vorba de exprimarea sentimentelor, devin si mai introvertiti. Daca vrei sa incredintezi cuiva un secret, poti sa stai linistita: ei il vor pastra cu sfintenie. Nu in ultimul rand, persoanele cu buze subtiri si mici sunt precaute si prefera sa nu se arunce cu capul inainte cand vine vorba de a lua o decizie.

Buze egale. Daca ti se pare ca o persoana are buzele aproape egale, incearca sa vezi daca pot fi considerate mai degraba carnoase sau mai degraba subtiri. In functie de rezultat, citeste caracteristicile de mai sus: acele trasaturi care se pliaza vor fi mai pregnante decat altele.

Conform specialistei Anna Snodgrass, anumite caracteristici ale buzelor ajută la identificarea a o mulţime de detalii în ceea ce priveşte personalitatea ta.

BUZELE TRIUNGHI

Eşti extrem de grijulie! Ai capacitatea de a recunoaşte abilităţile şi talenul celor din jur şi îi ajuţi mereu să îşi atingă scopurile, chiar dacă asta înseamnă să te laşi pe tine pe locul doi. Te-ai potrivi extrem de bine în rolul de profesor, consilier sau orice fel de job în cadrul resurselor umane.

BUZELE DREPTUNGHI

Eşti „sarea şi piperul” oricărei comunităţi, sufletul petrecerilor, persoana la care toată lumea aleargă pentru sfaturi şi ajutor. Eşti responsabilă şi preacută, ceea ce îi face pe cei din jur să se bazeze pe tine cu încredere, în orice situaţie.

BUZELE INCHISE

Eşti extrem de încăpăţânată şi, odată ce ţi-ai fixat o idee, cu greu mai poate cineva să te facă să te răzgândeşti. Cu toate acestea, încăpăţânarea ta are şi părţi bune! Fiind foarte hotărâtă, eşti capabilă să duci la bun sfârşit orice îţi propui şi, indiferent de promisiunile pe care le faci, reuşeşti mereu să te ţii de cuvânt!

BUZA DE JOS MAI PLINA

Eşti extrem de generoasă şi nu te sfieşti când vine vorba de a-i ajuta pe alţii, sau de a le da câte ceva chiar şi din puţinul tău. De asemenea, te pricepi foarte bine la exprimarea dorinţelor şi sentimentelor tale, ceea ce te face un foarte bun orator, scriitor, sau profesor.

BUZELE CU CONTUR INCHIS

Conturul închis în printul buzelor tale, este o indicaţie a faptului că eşti copleşită atât de viaţa ta personală, cât şi de cea profesională. Eşti „D-na Stres”, ceea ce înseamnă că eşti supusă la mai multe „probleme” în viaţa de zi cu zi decât poţi duce. Sentimentele copleşitoare pot duce la mai multe tipuri de probleme de sănătate legate de stres, aşadar, ar fi cazul să le rezolvi!

BUZELE CU COLTURI DESCHISE

Dacă colţurile buzelor tale sunt deschise şi nu se ating, înseamnă că eşti te plictiseşti extrem de rapid şi îţi place mereu să te menţii ocupată. Nu poţi sta prea mult timp în acelaşi loc sau făcând aceeaşi activitate, deci găseşti mereu lucruri noi şi interesate de făcut, ceea ce îi face pe cei din jur să nu poată să ţină pasul cu tine.

BUZELE CU LINII DE STRES

Liniile de stres sunt cele care traversează buza de jos în sus (aspect de buze uscate). Acestea reprezintă lucrurile sau micile probleme care te îngrijorează şi de care nu ai avut încă timp să te ocupi.  Dacă apar şi pe buza de jos, ele reprezintă lucrurile despre care nu vrei să vorbeşti deşi, probabil, ar trebui să o faci!

 

sursa

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This
NEWER POST
OLDER POST

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )