FORMA PALMELOR si PERSONALITATEA

FORMA PALMELOR si PERSONALITATEA

loading...

Mainile pot dezvalui foarte multe secrete despre personalitatea noastra. Si tu poti afla ce indica mainile despre tine dar si despre ceilalti. 

PERSOANELE CU PALME ALUNGITE SI CU DEGETE LUNGI – sunt persoane sensibile care se lasa conduse de emotii si au capacitati crescute de a intelege si a analiza oamenii din jur, societatea in ansamblul ei, precum si pe ei insisi. Au puternice inclinatii artistice. Sunt foarte receptivi si perspicace. Pot fi extrem de critici si obisnuiesc sa aiba un cerc restrans pe prieteni. 

PERSOANELE CU PALME LATE SI PATRATOASE – au inclinatii pentru natura. Sunt foarte loiale, dar si extrem de critice, avand obiceiul sa clasifice oamenii, gesturile, actiunile, cuvintele in BUNE sau RELE. Acesta persoane vad totul in alb si negru, respingand orice fel de “nuante” care tin de circumstantele in care un om a facut sau a spus un anumit lucru. O alta caracteristica a celor cu palmele late este faptul ca intampina dificultati in exprimarea propriilor emotii.

PERSOANELE CU PALME DE FORMA NEREGULATA SI CU DEGETE SCURTE – sunt persoane extrovertite, cu firi vulcanice. Doresc sa se gaseasca mereu in centrul atentiei. Sunt oameni ai actiunii, care reusesc sa-i mobilizeze si pe ceilalti, in special daca au degetele mai scurte comparativ cu partea intreaga a palmei. 

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )