Fostul soldat din Al Doilea Război Mondial s-a făcut femeie la 90 de ani!

Fostul soldat din Al Doilea Război Mondial s-a făcut femeie la 90 de ani!

loading...

Fostul soldat din Al Doilea Război Mondial s-a făcut femeie la 90 de ani!

Patricia Davies, născută Peter Davies, din Leicestershire, Marea Britanie, sustine ca “Întreaga mea viaţă a fost o minciună!” .

Pensionara Patricia Davies spune însă că nu a vrut să moară fără să-şi schimbe sexul. După ce şi-a pierdut soţia de 63 de ani, în 2016, s-a gândit să înceapă în sfârşit o nouă viaţă! Se îmbracă în haine de femeie şi ia hormoni estrogeni feminini pentru schimbarea vocii. Sta mai mult prin casa, ferindu-se de oameni, mai ales de tinerii din localitate, fiindca aruncă în ea cu ouă când o văd. Patricia e decisă să-şi continue viaţa ca femeie. Spera sa mai traiasca ani buni si sa se bucure de viata. Davies s-a născut băiat şi susţine că încă de pe când avea 3 ani se simţea fată, însă nu a avut niciodată curaj să spună părinţilor acest lucru.

Acum simte că a scăpat de o povară de pe inimă. “Am fost atrasă mereu de femei pentru că voiam să fiu ca ele. Aş fi vrut să fiu ca divele”, mărturiseşte Davies. A lucrat întreaga viaţă ca fotograf, în afară de anii războiului şi o perioadă cuprinsă între aprilie 1945 şi 1948 în care şi-a continuat cariera militară. “Apoi m-am căsătorit. Am avut o soţie foarte înţelegătoare căreia i-am împărtăşit secretul. Îmi cumpăra în taină bijuterii de femei. Însă am stabilit împreună să nu spunem nimănui acest lucru”, a povestit Patricia, care regretă imens pierderea partenerei de viaţă. Spune că nu o să mai poarte niciodată haine de bărbat!

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )