Fotomodel la 60 de ani si este româncă!

Fotomodel la 60 de ani si este româncă!

loading...

Fotomodel la 60 de ani si este româncă!

Are 60 de ani si face furori pe podiumurile de modă din întreaga lume. Rodica Paléologue sau Rodica von Buta este un fotomodel de succes, iar cele mai mari case de modă din lume o solicită pentru prezentările de modă.

Originară din Câmpia Bărăganului, Rodica este cunoscută nu doar pentru frumusețea sa, dar și pentru inteligența uimitoare. Vorbește nouă limbi străine, printre care greaca veche și sanscrita, iar la 24 de ani a fost coordonatoarea colecțiilor de carte în limba română de la Biblioteca Națională a Franței, precizează One.ro.

După 30 de ani petrecuți în Franța, Rodica și-a însușit spiritul și trucurile unei veritabile pariziene. Aceasta și-a dezvăluit ritualurile de frumusețe în cadrul unui interviu.

„În ritualurile mele de frumusețe intră mentalul, sufletul și corpul. Auto-depășirea. Mens sana in corpore sano. Muzica clasică și opera, sau jazz și muzică de cameră, în funcție de momentul zilei. Știrile. Mă înscriu în traiectoria zilei, ma simt prezentă, ceea ce îmi dă un sentiment de siguranță.

Nu prea fac sport, dar meseria de model implică exercițiul fizic. Adaug mersul pe jos și îmi rezerv o zi pe săptămână de stat în casă. Încerc să fiu din când în când cu mine însămi. În alimentație aplic principiul moștenit de la familie: puțin și bun. Nu fac nicio cură de slăbire. Mă hrănesc când mi-e foame. În farfurie, alimente colorate și variate, sursă de polivitamine și alte oligoelemente”, a spus Rodica Paléologue în revista finesociety.ro.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )