Publicitate

loading...

Gemeni cu taţi diferiţi! Un caz extrem de rar!

Gemeni cu taţi diferiţi! Un caz extrem de rar!
loading...

Gemeni cu taţi diferiţi! Un caz extrem de rar!

Un caz extrem de rar de gemeni născuţi din taţi diferiţi a fost dezvăluit pe 8 martie, de către autorităţile sanitare din Vietnam, citate de agenţia France Presse.

„Centrul nostru de analize genetice a efectuat testele şi a constatat că aceşti gemeni au avut doi taţi diferiţi”, a declarat pentru agenţia France Presse Le Dinh Luong, preşedintele Asociaţiei de Genetică din Vietnam, care lucrează sub egida Ministerului Sănătăţii. El a subliniat „raritatea” acestui fenomen, care se produce atunci când două ovocite ale mamei sunt fertilizate de doi bărbaţi diferiţi în timpul actelor sexuale avute în cursul aceleiaşi perioade de ovulaţie.

Descoperirea a fost făcută în urma unui test ADN efectuat celor doi gemeni care acum au vârsta de doi ani, într-un laborator din Hanoi, la cererea părinţilor a căror identitate nu a fost dezvăluită.

Se estimează că în întreaga lume există numai zece perechi de gemeni identificaţi ca fiind născuţi din taţi diferiţi.

Potrivit cotidianului „Tuoi Tre”, totul a pornit de la un test de paternitate solicitat de tatăl oficial, nerăbdător să verifice dacă el este tatăl biologic al gemenilor născuţi de soţia sa, dintre care unul părea să nu aibă asemănări cu membrii familiei.

Testele au arătat că el era tatăl numai al unuia dintre cei doi gemeni, în timp ce soţia sa era mama biologică a ambilor copii, noteaza dozadebine.ro.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]