Imagini istorice ciudate, care cer o explicație!

Imagini istorice ciudate, care cer o explicație!

loading...

Imagini istorice ciudate, care cer o explicație!
Este interesant să aruncăm o privire înapoi în trecut și să observam cum lumea a progresat de-a lungul anilor. Privind în urmă, la unele evenimente istorice, părea să fie o lume complet diferită. Aceste fotografii și povești ne trec prin unele dintre cele mai ciudate și mai bizare evenimente care au modelat lumea. Iata cateva fotografii istorice stranii care cer o explicație.

Ochelarii lui John Lennon, după ce a fost omorât

John Lennon, unul dintre Beatles, a murit în 1980, după ce a fost împușcat de patru ori în spate de un hărțuitor dement. Evenimentul dezastruos a avut loc în apartamentul său din New York City. Chiar dacă el a fost dus de urgenta la Spitalul Roosevelt St Luke, a fost declarat mort la sosire. Soția sa, Yoko Ono, a postat pe Twitter o imagine cu ochelarii patati de sânge pe care John ii purta când a murit. 
Lyndon B. Johnson și mașina amfibie.
In anul 1965, președintele Lyndon B. Johnson si-a speriat oaspetii urcandu-i intr-o masina care arăta ca orice altă mașină pe uscat. Oaspetii nu aveau nici o idee că mașina a fost proiectată pentru a pluti în apă.
Înainte și după – Poze ale lui Hitler

Liderul nazist a fost unul dintre cei mai puternici dictatori in secolul 20. Dupa ce a crescut la putere în Partidul Socialist German Național al Muncitorilor, Hitler a preluat controlul asupra guvernului german in 1933. Atacul asupra Poloniei în 1939 a condus inițial la al doilea război mondial, si 6 milioane de oameni si-au pierdut viata. Oamenii au fost îngroziți de aspectul iconic al lui Hitler, care este prezentat în partea dreaptă. Imaginea din partea stângă este o reprezentare a Serviciului Secret Statele Unite în 1944, pentru a arăta modul în care si-ar fi putut schimba aspectul.
Originalul Ronald McDonald in 1963
Copiii noștri se sperie de multe ori atunci când văd mascota de astăzi McDonald. În cazul în care ar vedea adevăratul Ronald McDonald din 1963, ar avea cu siguranță coșmaruri. Nu numai copiii, ci si adultii. O ceașcă de băut pe nas, o tavă de alimente in loc de pălărie, si seamănă cu o sperietoare de ciori, nu cu un clovn.

Tir cu arcul feminin la Olimpiada, 1908.

Sportul a avut loc în primul rând ca un concurs de tir cu arcul francez național. În 1904, numai americanii au concurat la evenimentele de tir cu arcul St Louis Olimpice. Totuși, până în 1908, lucrurile au fost un pic diferite; au fost 32 de bărbați și 25 de femei participante din 3 țări diferite. Judecând după modul în care scaunele erau goale,  intelegem de ce nu mai e popular în ziua de azi. Imaginea de mai sus prezinta tirul cu arcul femeilor la Jocurile Olimpice de vară de la Londra din 1908.
loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )