Publicitate

loading...

Imagini stranii! Colectie de fotografii ciudate cu extraterestri!

Imagini stranii! Colectie de fotografii ciudate cu extraterestri!
loading...

Imagini stranii! Colectie de fotografii ciudate cu extraterestri!

Această imagine celebra arata în mod clar o figură străină dar asemănătoare omului, care a fost capturat pe lângă un crater mare pe suprafata Lunii. Daca esti interesat, o poti vedea pe Google Moon, la 27 ° 34’26.35? N 19 ° 36’4.75? W!

Aceasta fotografie a fost facuta în timpul războiului, și arată un străin capturat. Imaginea a fost descoperită în dosarele naziste, dar s-a zis că fotografia ar fi fost doar o gluma.

Nu se cunosc multe despre această fotografie, dar se pare că a fost facuta la sfârșitul anilor ’40 sau ’50. După cum se poate vedea in imagine, doi oameni conduc creatura extraterestra departe de public, iar aceasta nu încearcă să se ascundă.

Imaginile Roswell…

In anul 1987, polițistul Philip Spencer se plimba pe lângă casa lui din Ilkey Moor, Yorkshire, U.K., înarmat cu aparatul de fotografiat, în speranța de a prinde niște fotografii ale luminilor misterioase pe care le-a văzut în Mauri. Spencer se mișca greu prin ceață densă când a văzut o creatură mică, ciudata si cu ajutorul aparatului de fotografiat a apucat sa o surprinda, înainte ca aratarea sa se întoarca și  sa fuga în dimineața cețoasă.

Această imagine a unui extraterestru a fost luată în anii 1930, în Alaska.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]