În casa tatalui Madalinei Manole se întâmplă lucruri paranormale, care îţi dau fiori pe şira spinării. Mărturisirile fratelui Mădălinei sunt de-a dreptul cutremurătoare!

În casa tatalui Madalinei Manole se întâmplă lucruri paranormale, care îţi dau fiori pe şira spinării. Mărturisirile fratelui Mădălinei sunt de-a dreptul cutremurătoare!

loading...

În casa tatalui Madalinei Manole se întâmplă lucruri paranormale, care îţi dau fiori pe şira spinării. Mărturisirile fratelui Mădălinei sunt de-a dreptul cutremurătoare!

Mama Madalinei a pierdut lupta cu viata, suferind de o boala grea: cancer pulmonar. E cunoscut ca Ion Manole şi soţia lui, Eugenia, nu au crezut nici măcar o clipă că Mădălina s-ar fi sinucis, bătând ani întregi drumul tribunalelor, în căutarea dreptăţii. Nu au reusit sa isi vada nici nepotul, pe Petru Mircea Jr, în vârstă de 8 ani, din cauza flui Petru, sotul Madalinei, care s-a opus. Ion Manole (75 de ani) a susţinut că are o legătură paranormală cu fiica lui, Mădălina, care a părăsit această lume pe 14 iulie 2000. El povestea ca de sarbatorile de iarna “Mădălina a venit la mama ei, a mângâiat-o pe mână şi i-a spus să nu o mai condamne pentru că nu ea şi-a făcut asta. Iar cu câteva zile înainte a trecut prin faţa geamului şi m-a strigat: «Tati, tati». M-am dat jos din pat, m-am uitat pe stradă şi era pustiu. Ea a fost”, a declarat Ion Manole pentru Click! Acum, de cand i-a murit sotia spune ca toata mobila din casa trosneste.

“Când m-am dus în vizită la tata am auzit trosnind mobila, cu siguranţă că era mama, care ne trimitea semne din lumea de dincolo, dar vedeam şi perdeaua mişcându-se, fără să fie curent. Mi se pare normal ca sufletul Eugeniei să apară prin casă, timp de 40 de zile. Ea şi sora mea au grijă de noi, din cer”, ne-a povestit Marian, fratele Madalinei Manole, care în decurs de şapte ani a pierdut cele mai dragi fiinţe.

Deşi s-a zvonit că Ion Manole, tatăl Mădălinei, este dependent de antidepresive, Marian spune ca nu este asa si ca “Este şi normal să plângă, merge la cimitir şi vorbeşte cu mama, adesea o şi simţim prin casă. El îi aude chiar şi paşii. Este un om bolnav, dar nu ia pastile d-alea, care te transformă în legumă. Probabil că lumea spune toate acestea din răutate, mulţi ar vrea să îl vadă în pământ, lânga mama. Părinţii mei s-au iubit vreme de 51 de ani, până când moartea i-a despărţit, e normal ca tatăl meu să fie trist şi să-şi plângă soţia. Eu şi nevasta mea avem grijă de el, îl vizităm, îi aducem mâncare, îl mai ajutăm la cumpărături”.

Ion Manole a cerut sfatul unui preot: „Mi s-a spus că se întâmplă adesea astfel de lucruri, mai ales când există o legătură puternică între cel care a plecat în lumea celor drepţi şi membrii familiei”, a mai adăugat bărbatul îndoliat, citeaza m.click.ro.

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )