Misteriosul joc de cărţi Illuminati profeţeşte, incă din 1995, asasinarea preşedintelui Trump!

Misteriosul joc de cărţi Illuminati profeţeşte, incă din 1995, asasinarea preşedintelui Trump!

loading...

Steve Jackson a creat in 1994/1995, cel mai controversat şi mai misterios joc care a fost vreodată inventat: jocul de cărţi Illuminati (Illuminati card game). De ce spun asta? La prima vedere, jocul pare a fi unul normal, dar de îndată ce se verifică cărțile din joc, începi să realizezi că unele din cărţi chiar s-au adeverit! Predicţiile sunt uluitoare: atacurile teroriste, Barack Obama, tsunami-urile, asasinarea prinţesei Diana, industria muzicală vândută Ocultei Mondiale. Este doar o coincidență?

O carte de joc intitulată “Meteor strike”, adică “lovitura meteoritului” seamănă foarte bine cu prăbuşirea meteoritului de la Chelyabinsk, eveniment care a avut loc în Rusia pe 15 februarie 2013.

Iată câteva cărţi de joc care s-au împlinit:

Evenimentele teroriste de la New York – 11 septembrie 2001

Moartea prinţesei Diana – 31-08-1997

Apariţia lui Lady Gaga 2008

Atacul Pentagonului – care a avut în aceeaşi zi cu atacul terorist de la New York

Cartea de joc, intitulată “Enough is Enough”, adică “Destul!” prezintă o imagine a unui bărbat ce seamănă foarte bine cu Trump. Cartea de joc spune: “At any time, at any place, our snipers can drop you…have a nice day.” In traducere “Oricând, oriunde, lunetiştii noştri te pot doborî… să ai o zi bună”. Mulţi teoreticieni ai conspiraţiei văd aici o ameninţare directă pentru asasinarea preşedintelui Trump.

Dacă acel personaj din jocul de card Illuminati este Trump, de unde ştia creatorul jocului, în urmă cu 20 de ani, că Trump va fi ales preşedinte? Să presupunem ca informatia vine de la Illuminati, dar, de ce ar vrea Illuminati să-şi pună “păpuşa” la conducerea SUA, ca apoi s-o ucidă!?

sursa lovendal.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )