Misterul ce  înconjoară trupul “mumificat” al unui aventurier găsit pe un iaht abandonat!

Misterul ce înconjoară trupul “mumificat” al unui aventurier găsit pe un iaht abandonat!

loading...

Misterul ce  înconjoară trupul “mumificat” al unui aventurier găsit pe un iaht abandonat!

Trupul “mumificat” al unui marinar german a fost gasit pe un “iaht fantomă” lângă un telefon radio, după ce se pare că a încercat să facă un apel de urgență, disperat.
Rămășițele ciudat conservate ale lui Manfred Bajorat, 59 de ani, au fost găsite de doi pescari care au gasit nava în derivă în largul coastei de sud in Filipine.
Omul a navigat în jurul lumii in ultimii 20 de ani – și ultima vizita oficiala  raportata a fost în 2009.
Iahtul său, The Sayo, a fost reperat plutind aproape 40 de mile de coasta Filipine, în Oceanul Pacific, de catre doi pescari locali.
Vasul era într-o stare ponosită când a fost găsit – vela principală era rupta și o mare parte din cabina era sub apă. Cutii metalice cu alimente, haine și albume foto au fost împrăștiate în jurul cabinei.
Se crede că trupul său a fost “mumificat” de vânturile oceanului, de temperaturile calde și aerul sărat de mare.
Dl Bajorat a fost identificat prin documentele recuperate din barcă. Cauza morții nu a fost identificata – a declarat inspectorul Mark Navales.
“Este încă un mister pentru noi”, a declarat Insp. Navales, șeful adjunct al poliției orașului Barabo sin insula Mindanao.
Bărbatul a fost găsit așezat la un birou, în sala de radio, cazut cu capul peste pe brațul său drept, ca si cum ar fi dormit.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )