Nu mai denigrați femeile care îmbătrânesc!

Nu mai denigrați femeile care îmbătrânesc!

loading...

 Nu mai denigrați femeile care îmbătrânesc!

Am intrat într-un magazin de produse cosmetice să mă uit de un parfum pentru a-l face cadou surorei mele. Imediat, la intrare, m-a întâmpinat un domn oferindu-mi un săpun gratis. Eu știu, ca femeie matură ca nimic din viața este nu este gratis, am fost reticentă și am încercat să refuz. Domnul mi-a zis:

– Pielea dumneavoastră arată foarte bine. Nu purtați machiaj acum, nu?

– Nu, nu port – i-am răspuns.

– Dacă ar fi să vă ghicesc vârsta aș zice că aveți…(Mi-a dat cu 12 ani mai puțin de cât am eu).

– Arăt cum trebuie să arăt pentru vârsta mea.

– Haideți să vă arăt un ser extraordinar pentru piele. Dacă nu aveți grijă de pe acum, ridurile pe care le aveți pe față o să fie din ce în ce mai vizibile. La 45-50 de ani nu o să vă mai ajute cremele.

– Ce are dacă o femeie care are 45 de ani arată ca o femeie de 45 de ani?

Bărbatul începuse să mă privească umit, dar și-a continuat discursul.

– Păi, hai să vorbim despre pungile de sub ochi și ridurile de expresie. Avem o cremă care va ameliora aspectul lor în 15 minute.

– Ce au ochii mei? Acasă am un copil frumos și n-am dormit bine de 2 ani. Dacă am pungi sub ochi sunt mulțumită că am un copil sănătos. Și ridurile din cauza zâmbetelor sunt din vina soțului care mă face fericită zi de zi. N-am nevoie de crema aia.

– Doamnă, acum vi se pare că ridurile nu se văd, dar după ce veți împlini 50 de ani, pielea se lasă, ridurile se adâncesc și dacă nu acționați acum, doar operațiile estetice vă vor ajuta.

– Ce e în neregulă cu o femeie care îmbătrânește? Eu și soțul meu de abia așteptăm să îmbătrânim, să ne vedem copiii mari. Toți îmbătrânim, așa funcționează viața.

Bărbatul asta devenise din ce în ce mai nervos și se uita în jur, pentru că discuția noastră captase interesul celorlalți clienți.

– Dacă prețul este o problemă pentru dumneavoastră, să știți că avem o ofertă specială. 3 creme la preț de una – mai ieftin decât botoxul.

– Arăt bine acum, o să arăt bine și la 45 și la 50 de ani pentru că nu e nimic în neregulă cu o femeie care îmbătrânește. Mulți oameni nici nu ajung la ceastă vârstă, așa că vârsta înaintată trebuie să fie văzută ca un privilegiu, nu ca o povară. Nu-mi place că încercați să vindeți tinerețea în loc să vă concentrați să vă vindeți produsele și atât. Nu mai denigrați femeile care îmbătrânesc. Mulțumesc, dar nu am nevoie de cremele dumneavoastră. Asta e fața mea, fața pe care soțul meu și copiii mei o iubesc.

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )