Publicitate

loading...

O mamă îl îmbrățișează, la proces, pe ucigașul fiicei sale. Ce a urmat va rămâne în istorie!

O mamă îl îmbrățișează, la proces, pe ucigașul fiicei sale. Ce a urmat va rămâne în istorie!
loading...

O mamă îl îmbrățișează, la proces, pe ucigașul fiicei sale. Ce a urmat va rămâne în istorie!

La mai bine de 2 ani de la sfarsitul tragic al fiicei ei, o mamă l-a îmbrățișat pe ucigașul acesteia.

În noiembrie 2011, Jordyn Howe a luat arma tatălui său vitreg la școală, ca să își ajute un prieten care avea problem cu niște bătăuși. În autobuzul școlii, băiatul – atunci în vârstă de 15 ani – a îndreptat arma către podea și a tras. I-a lăsat și pe amici lui să se joace cu arma. Nu s-a întâmplat nimic. A îndreptat-o spre Lourdes ‘Jina’ Guzman-DeJesus – colega lui în vârstă de 13 ani – și arma s-a descărcat în gâtul acesteia, care a decedat pe loc.

O tragedie înfiorătoare și regretabilă, pentru toți cei implicați, victimă, ucigaș, familiile lor, întreaga comunitate.

În iunie 2014, la proces, adolescentul a pledat vinovat la ucidere din culpă cu o armă de foc. Un lucru incredibil, șocant, extrem de emoționant și înduioșător în același timp, s-a întâmplat atunci. Ady Guzman-DeJesus, mama fetei ucise, s-a ridicat de pe scaunul ei și l-a îmbrățișat, cu lacrimi în ochi, pe cel care stătea pe scaunul acuzatului.
I-a spus că îl iartă și că nu mai vrea ca acesta să ajungă la închisoare. Motivul? “Nu cred că a făcut asta în mod deliberat. Mi-a luat ceva timp să îl iert. Dar sunt convinsă că în sinea lui, regretă cele întâmplate. Nu e un criminal. Am decis să îl iert”, au fost cuvintele mamei îndurerate.

Astfel, Jordyn Howe a scăpat de închisoare, fiind judecat ca un copil nu ca adult. El a fost condamnat la un an într-o tabără pentru delicvenți juvenili, aflându-se și în prezent sub supravegherea poliției, fiind obligat să le facă acestora vizite constant până la împlinirea vârstei de 21 de ani (în prezent are 18).

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]