Publicitate

loading...

O stewardesa s-a imbogatit din amor cu pasagerii, la mii de metri inaltime!

O stewardesa s-a imbogatit din amor cu pasagerii, la mii de metri inaltime!
loading...

O stewardesa s-a imbogatit din amor cu pasagerii, la mii de metri inaltime!

Insotitoarea de zbor a fost prinsa recent in timpul unei partide de amor nebun in toaleta unei aeronave, in timpul unui zbor, scrie presa din Dubai.

Timp de 2 ani, ea a reusit sa castige aproape 1 milion $ (circa 4 milioane de lei) facand amor in WC-urile din avioane.

“A recunoscut apoi ca a facut amor cu multi pasageri in timpul serviciului si s-a imbogatit pe parcursul a doi ani. Prefera distantele lungi intre Golf (n.r. tarile care se invecineaza cu Golful Persic, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Qatar, Bahrain, Kuwait) si SUA”, a spus o sursa pentru ziarul arab “Sada”.

Sursele nu precizeaza pentru ce linii aeriene lucra stewardesa buclucasa. Se spune doar ca lucra pentru o companie aeriana din Orientul Mijlociu. Pasagerii trebuia sa scoata din buzunar 2.300 de dolari pentru o partida de amor la toaleta.

Clientii de ocazie suportau putoarea de WC, dar, ”se alegeau cu cei mai dulci fiori si emotia fara egal a amorului pe furis”, dupa cum insasi impricinata se lauda. Dupa ce a fost prinsa iubindu-se cu nabadai cu un pasager, insotitoarea de zbor a fost imediat concediata si deportata.

In Japonia, stewardesele fac amor cu pilotii ca sa-si mareasca veniturile dupa ce s-au facut reduceri salariale, potrivit ziarului nipon “Shukan Post”.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

  1. Dupa ce a facut atatia bani nu cred ca i-a mai pasat ca a fost concediata.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]