Publicitate

loading...

O vedea zilnic pe femeia abatuta, si i s-a părut părut foarte CIUDAT, așa că într-o zi a decis sa-i vorbeasca, dar nu i-a venit să creadă CE A AUZIT PESTE CÂTEVA MINUTE!

O vedea zilnic pe femeia abatuta, si i s-a părut părut foarte CIUDAT, așa că într-o zi a decis sa-i vorbeasca, dar nu i-a venit să creadă CE A AUZIT PESTE CÂTEVA MINUTE!
loading...

O vedea zilnic pe femeia abatuta, si i s-a părut părut foarte CIUDAT, așa că într-o zi a decis sa-i vorbeasca, dar nu i-a venit să creadă CE A AUZIT PESTE CÂTEVA MINUTE!

Richard Newberry are propriul atelier de reparat mașini în Florida, SUA. Trei săptămâni la rând, in fiecare zi, a observat o femeie micuță care mergea mereu pe lângă atelier către o destinație necunoscută.

Femeia nu părea veselă, dar într-o zi ea era vizibil supărată, cu ochii in lacrimi. Richard a decis să meargă și să vorbească cu ea. Femeia i-a zis că este foarte tristă și că nu mai are nimic pentru care să trăiască. Ceea ce i-a mărturisit apoi mecaniciului l-a făcut pe acesta să tremure.

Numele ei este Ernestina Nuñez și este femeie de serviciu la un institut local. Fiul ei, un fost soldat în Marina americană suferea de stres post-traumatic. Cu un an înainte se împușcase, lăsând în urmă doi copii mici.

Ernestina spunea că se gândește să se sinucidă și ea… ,,nu mai am niciun prieten”, i-a mărturisit mecanicului. Richard i-a răspuns: ,,Acum ai un prieten. Eu voi veni aici în fiecare zi să vorbesc cu tine”. Apoi a făcut ceva care i-a schimbat viața femeii. I-a arătat mașinile și i-a spus că își poate alege una din ele, aceasta va fi a ei, pe gratis. În felul ăsta nu va mai merge atât de mult pe jos până la locul ei de muncă.

Ce l-a făcut pe Richard să fie atât de bun cu o străină? Și el trecuse prin multe: încălcase legea, fusese în pușcărie, rămăsese fără casă.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]