Publicitate

loading...

Oameni care au cheltuit o mulțime de bani pentru a deveni PAPUSI!

Oameni care au cheltuit o mulțime de bani pentru a deveni PAPUSI!
loading...

Oameni care au cheltuit o mulțime de bani pentru a deveni PAPUSI!

Kelso Santibañez – Acest om brazilian celebru a cheltuit aproximativ 45 de mii de dolari, pentru a fi ca papusa Ken. El a primit de la TV, în 16 ani, pentru fiecare aparitie în public, 15 de mii de dolari. Din păcate, la vârsta de 20 Kelso a murit de pneumonie.

Justin Jedlicka
Un alt „Ken viu“, care a cheltuit zeci de mii de dolari apeland la aproape o sută de proceduri cosmetice si interventii chirurgicale pentru a arata ca o papusa de plastic.

Valeria Lukyanova
Una dintre cele mai renumite din fetele Barbie și cele mai controversate. Acest model ucrainian afirmă că a suferit doar o singură chirurgie plastica: si-a crescut pieptul cu două dimensiuni. Cu toate acestea, experții susțin că aspectul fetei a suferit numeroase modificări, cum ar fi: rinoplastie, eliminarea unei perechi de coaste, schimbarea formei urechilor, marirea sanilor, si chiar a reconstruit dintii. În plus, există dovezi care confirma utilizarea de edituri grafice, de prelucrare a fotografiilor.

Mauricio Galdi
Un alt fan al lui Ken, din Brazilia, Mauricio 27 de ani, a declarat ca pentru a arata ca păpușa Ken, a fost nevoie de 8 interventii chirurgicale plastice.

Dakota Rose
Pe internet este cunoscuta sub pseudonimul Kotakoti. Fata are un blog pe YouTube, în care ea dă lecții de frumusețe și stil. S-ar părea că oricine poate învăța de la această fetiță care nu arata mai mult de 15 ani! Cu toate acestea, varsta poate fi înșelătoare, cu atât de multe produse cosmetice folosite – Dakota are 25 de ani, s-a născut în 1990.

Brazilianul Rodrigo Alves a crezut întotdeauna ca papusa Ken arată excelent și a vrut si el să arate la fel. Chirurgie plastică modernă i-a dat această ocazie. A fost nevoie de doar aproximativ o duzină de 15 operațiuni și proceduri cosmetice cu valoare totală de peste 100 de mii de lire sterline.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]