Oameni care si-au distrus fata si corpul cu tatuajele lor!

Oameni care si-au distrus fata si corpul cu tatuajele lor!

loading...

Oameni care si-au distrus fata si corpul cu tatuajele lor!

Din ce in ce mai multi tineri sunt pasionati de tatuaje fara sa stie multe despre ceea ce inseamna sa ai un tatuaj. Mai jos aveti cateva sfaturi de la profesionisti. Doare tatuajul?

Daca ne referim la durere, oamenii văd acest lucru diferit. Durerea este foarte diferită de la corp la corp. Şi, bineînteles, de la o zonă la alta. Unii simt tatuajul ca pe o uşoară înţepătură şi o vibraţie acceptabilă pe când altii îl considera foarte dureros. Altii simt durerea tatuajului foarte tare, însă trebuie să suporţi dacă îţi doreşti cu adevărat. Fiecare om are o limită personală în suportarea durerii. Aceasta poate ţine de la 30 de minute la 6 ore. În ciuda tuturor acestora, cine vrea cu adevărat să aibă un tatuaj frumos, trebuie să suporte durerea pe care o presupune. Nu trebuie să vă gândiţi doar la mândria purtării unui tatuaj arătos ci şi la mândria suportării acelei dureri! Nu se compară o viată frumoasă cu câteva ore de durere, precizeaza egaming.ro.

Tatuajele faciale pot fi integrate în categoria celor cosmetice sau standard. Cele cosmetice includ îndesarea sprâncenelor, linierea ochilor sau a buzelor, etc. Să-ţi faci un tatuaj pe faţă este foarte curajos pentru că trebuie să realizezi: ceilalţi te vor privi altfel !

Exista insa oameni care si-au distrus fata si corpul cu tatuajele lor.
Acești oameni nu știu din auzite ce este o durere, pentru că au testat-o în mod voluntar, de multe ori, cu numeroase modele de tatuaje față și corp.

Kimberly Vlemink – In vârstă de 18 de ani, Kimberly a încercat să dea în judecată an artist in tatuaj pe motiv ca i-a umplut fața cu 56 de stele, desi ea a cerut să ii facă doar trei. Vlemik a spus că a adormit în timpul procedurii. Mai târziu insa, ea a mărturisit ca a mintit.

Stalking Cat de Tonopah, Nevada, este cunoscut în întreaga lume ca „Omul-pisica“. Pentru a deveni ca o pisică, Dennis a recurs nu numai la tatuaje, dar si la intervenție chirurgicală. 

Omul cu tabla de șah în loc de o fata!

Etienne Dumond nu arata ca un critic, dar el este unul. El este, de fapt, un critic pentru ziare Geneva. El susține că tatuajele sale sunt o Arta. Mă întreb cum ar accepta criticile altor persoane, atunci când il văd pe stradă arătând așa. Nu numai că este tatuat peste tot, dar el are implanturi de silicon in piele care arata ca niste coarne. Asta nu este tot; el are 7.2 inch inele largi în urechi și un piercing plexiglass în nas și sub buza de jos. Nu este destul la vedere?!

Erik Sprague aka Lizardman este un adevarat iubitor de animale care a decis să isi modifice corpul pentru a arata ca o șopârlă. El este un spectacol ciudat unde este si interpret. Si-a ascuțit dinții, si-a tatuat întregul corp cu solzi verzi, cu limba bifurcată, și buzele verzi. Imaginează-ți cât de îngrozitor va arăta atunci când va fi batran. Va arăta ca o șopârlă zbarcita!

Julia Gnuse aka Ilustrat Lady este femeia cu cele mai tatuaje din lume. Ea s-a născut cu o boală numită porfirie, care a afectat pielea ei, lasandu-i multe cicatrice. În scopul de a face unele schimbări, ea a tatuat tot corpul. A fost consemnata în Cartea Recordurilor ca cea mai tatuata femeie vie, avand 95% din corpul ei acoperit cu tatuaje.

NEW YORK – MAY 26: Guinness World Record-holder Julia Gnuse, the “most tattooed woman” in the world, poses at BookExpo America at the Javits Center May 26, 2010 in New York City. Gnuse has tattoos covering 95 percent of her body and has used the same artist for every design. Guinness World Records 2011 edition will be available September 15. (Photo by Mario Tama/Getty Images)

 

Pauly Unstoppable a avut ca scop candva sa arate diferit, insa modul în care acest tip persistă, înseamnă doar prostie. El a fost prima persoană care si-a tatuat albul ochilor. Cât de prost sa fii? El are inele uriașe în nări pe unde se poate vedea osul, are cicatrice tăiate în obraji și frunte, limba e divizata, si-a implantat cupole sub piele. Acest tip într-adevăr nu știe cum să se oprească.

Rick Genest – Băiatul Zombie nu are nevoie de o mască de Halloween; el poartă una în fiecare zi, deoarece els-a tatuat să arate ca un schelet. Pare ireal. Mai mult de 24 de ore au fost consumate pentru tatuajele sale în „fx tattoo’studio derm din Montreal, costând peste $ 4075 de dolari canadieni.

sursa bashny.net

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )