Publicitate

loading...

Ocupatia ei? ADULTERUL! Povestea femeii plătite de NEVESTE să facă amor cu BĂRBAŢII lor!

Ocupatia ei? ADULTERUL! Povestea femeii plătite de NEVESTE să facă amor cu BĂRBAŢII lor!
loading...

Ocupatia ei? ADULTERUL! Povestea femeii plătite de NEVESTE să facă amor cu BĂRBAŢII lor!

O femeie de 32 de ani din Marea Britanie este plătită pentru a rezolva problemele cuplurilor care nu se mai înţeleg în dormitor. Cu toate că de cele mai multe ori oferă doar servicii de consiliere, există şi cazuri în care a fost nevoită să facă amor cu bărbaţii respectivi pentru a le arăta ceea ce au de făcut pentru a-şi satisface soţiile.

Charlie Rose este o femeie de 32 de ani din Exter, mamă a doi copii, dar locul ei de muncă împlică foarte mult amor. Cu toate acestea, ea nu este o escortă, fiind de cele mai multe ori plătită chiar de soţiile bărbaţilor pe care îi învaţă cum să îşi satisfacă persoana iubită în dormitor, potrivit The Sun.

Biroul este o garsonieră din centrul oraşului, iar printre cerinţele din fişa postului se numără şi activitatea amoroasa cu clienţii ei. In “biroul” ei merg barbatii insotiti de nevestele lor. Femeia evita intalnirile doar cu ei pentru ca sotiile sa nu devina geloase. Astfel, pentru suma de 200 de lire, ea promite să aducă din nou pasiunea în dormitor prin orice mijloc posibil, recurgând chiar la amor cu soţul, de multe ori în faţa soţiei sau alături de ea. Potrivit consilierei, ea a salvat zeci de cupluri de la divorţ.

„Chiar vreau să ajut cuplurile să aibă o viaţă amoroasa picantă. Multe dintre ele au mariaje fericite, dar pasiunea a dispărut. Când un cuplu ajunge la mine le ofer o băutură şi apoi încep să vorbesc cu ei. Îi fac să se deschidă în faţa mea şi să vorbească despre problemele pe care le au în viaţa amoroasa într-un mod în care să nu se critice. Am realizat că cele mai multe probleme pornesc de la lipsa de comunicare. După o jumătate de oră îi duc în dormitor unde se dezbracă şi fac baie împreună. Cuplul se întinde pe pat şi începe să facă amor în timp ce eu mă uit. În trecut făceam amor cu soţii, în faţa soţiilor şi chiar făceam demonstraţii de amor oral, atât femeilor, cât şi bărbaţilor, doar dacă mă rugau”, a povestit ea.

“Tot ce imi doresc este sa readuc pasiunea in cuplu. Nu ma implic niciodata sentimental. Sunt multe casnicii fericite, dar nu mai exista pasiune in dormitor. Cand un cuplu vine la mine, mai intai am grija sa se relaxeze, dupa care ii fac sa isi vorbeasca direct, fara retineri despre problemele din viata amoroasa. Apoi, le arat tehnici noi pentru toate tipurile de amor. Am intretinut relatii intime cu peste 1.000 de barbati si ma bucur ca i-am putut ajuta sa isi rezolve problemele din mariaj”, spune Charlie.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]